Persukti laikrodžius (šviesos švaistymas)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-10-20 15:52
straipsnis geras, tik baisiai daznai vartojamas zodis "baisiai" javascript:emoticon(':)')
rimasD 2008-10-20 17:15
Galima nesukinėti laikrodžio, o tiesiog visom kontorom, parduotuvėm,poliklinikom,autobusų, traukinių stotims liepti žiemą pradėti dirbti 1 val vėliau.
Anonymous 2009-03-07 23:01
Jau ko ko, bet laikrodžio persukinėjimo aš klaikiai nekenčiu >:(
Dvigubas nulis 2009-03-08 10:23
kažkaip nepamenu, jog būtų tekę skaityt šį straipsnį anksčiau. O kalbant apie patį straipsnį, tai kažkodėl jis man nelabai patinka. Na, bet bent jau pačia pabaigą perskaičius supratau, jog šį straipsnį reikia mest šalin. Straipnio autorius teigia, jog žmonės susigalvojo problemų. Ir linki mums būt "savoj" vietoj, neprisigalvot problemų. Bet argi ne tai žmogų skatino tobulėt? Argi ne tuomet, kai žmogus išėjo iš kraštų, kuriame nėra problemų, pradėjo mąstyt ką reikia daryt? Nuo to laiko ir žmogus tapo tikru žmogumi. Viršesniu už kitus gyvūnus ne jėga, bet protu. Pagal autorių, dabar turėtume būti savo vietoje. Šiuolaikiniame pasaulyje gyvenant tai perfrazuočiau į "būkim Žemėje, nesiieškokim problemų svetur". Taigi, kitaip sakant, - stabdom evoliuciją. Į šio straipsnio autoriaus rašliavas niekad nebekreipsiu dėmėsio
M.Mantas 2009-03-08 11:03
Man ir labai nepatiko straipsnis. "Todėl labai nustebsite, kad didžioji pasaulio dalis NETAUPO, t.y. jie nepersukinėja laikrodžių! "Tai kaip jie drįsta!", - jau matau pasipiktinusius veidus." Matyk toliau, man sveikata svarbiau nei keli papildomi litai už elektrą. Ir jei jau persukinėja, tai galėtų greičiau atgal atsukt. Žiemą taip įpratau tamsoj iš namų išeit, o dabar - septinta ryto ir jau šviesu. Va tokie dalykai mane stresuoja.
Pumper 2009-03-08 11:18
Užteko pamatyti, kad "mastelis" rašo su nosine, ir iškart supratau, kad neverta skaityti straipsnio, kurio autorius nelabai mąsto.
Anonymous 2009-03-08 11:22
Reikia sukt laiką visą mėnesį, kasdien po dvi minutes, tada nieko nepajusim, vot! O jei rimtai- tikrai tikėjaus rimtesnio straipsnio, autoriau- dėk savo svaičiojimus į delfi, ten jam ir vieta.
Anonymous 2009-03-08 15:16
Dėl viso šito pritariu (Be to, mūsų organizmai sunkiai prisitaiko prie naujo laiko ir daugiau nervinamės, stresas, vaikai į darželius apskritai neatsikelia, žodžiu, visų sveikata pašlija, todėl klesti medicina, BVP auga ir sutaupome dar šiek tiek pinigų. Gal ir savo sveikatos sąskaita, bet tikrai sutaupome.) Bet jie maurai, nes žaloja žmonių sveikatą dėl BVP durniu laivas, žmonės daugiau psichuoja dėl tokiu dalbajobu. Nieko mes čia nesutaupysim, nes "Globalinis atšylimas vyksta" pats automatiškai kas kažkiek milijonų ar tūstančius metu. Čia sterikuoja dėl nieko tigi "mūsų Žemė" pati keičiasi kaip jai reikia, negi žmonės yra tokie bulvonai, kad galvoja mūsų planeta žemė bus visą laiką kaip šiltnamis bus tinkamos sąlygos veistis žmonėm-būkim realistai. Žemė juda, pulsiuoja, ji juk gyvas objektas kaip ir žmogus, žmogus tai gali keistis ane??? , o Žemė tai jau negali. Uždraustas vaisius ane nebesvaikit. Milijonus metų žemė keitė savo išvaizdą, tai dabar mėsos gabaliukai kurie laksto ant žemės kaip skruzdelės sugebės sustabdyti jos keitimasi. Naikinkit tą vasaros laiką jau galva skauda, kol vėl pripranti prie naujo laiko.
Manga 2009-03-08 17:05
Moralas - tiesiog būkim savimi. Nuo savęs nepabėgsime. Gyvenkime ir nedarykime problemų vien tam, kad paskui galėtume jas spręsti. Išmintis glūdi problemų neturėjime, o ne jų išsprendime. teisingai einame visi gyventi ten kur silta ir dabar tikrai ten nera ir neuzteks maisto. visi bus laimingi.
Pumper 2009-03-08 17:16
Nesuprantu aš tokių žmonių, kuriuos kažkoks nereikšmingas vienos valandos skirtumas paveikia. Čia gi tas pats, kas vieną dieną valanda vėliau/anksčiau eiti miegoti/atsikelti. Reikia būti jau savaime psichiškai nestabiliam, kad laikrodžio persukimas paveiktų.