Nėriniai iš ąžuolo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2011-04-27 17:15
Šiais laikais su staklėmis viską galima padaryti.
Muskietininx 2011-04-27 17:30
Sunkiai įsivaizduoju stakles, kurios galėtų daryti kažką panašaus. Be to, lyginti stakles su žmogaus rankų darbu nėra teisinga. Firmos etiketė visada daug ką reiškia. O štai žmogaus rankų darbas visada bus brangesnis, nei kažkoks masiškai gaminamas produktas. Be to rankų darbo baldas yra unikalus, tokio jau niekas niekada neturės, nes visada jie gaunasi skirtingi. Todėl tas komentaras dėl staklių nėra labai aukšto lygio. Ką tuo norėjai pabrėžti ? Šiuolaikinį technologinį išsivystimą ? O gal norėjai sumenkinti šio žmogaus talentą, nes mat su staklėmis tai padaryti galėtum daug geriau. Kartais žmonės, neprisilietę prie medžio, nežino kaip viskas vyksta. Kartais šis darbas yra nuvertinamas, ypač dirbant su tokiu kietu medžiu kaip ąžuolas. Nesakau, kad tu niekada nesi bandęs daryti kažką panašaus. Galbūt tikrai turi praktikos, bet kitiems jos trūksta. Taigi, kokia išvada ? Puikus žmogaus rankų darbas visomis prasmėmis brangesnis už masiškai gaminamus panašaus lygio baldus.
vitaltrix 2011-04-27 17:48
Aš pats dirbu darbą,susijusį su mediena.To,ką daro šis žmogus-tik staklėmis pagaminti neįmanoma,čia daugybė rankų darbo.O svarbiausią vaidmenį atlieka meistro talentas. Pagarba šiam žmogui už jo talentą ir mąstymą.
zamzungas 2011-04-27 22:12
Man tai nerealiai patinka šio meistro darbai, visai kitoks medinių baldų įvaizdis, tokia plastika, dizainas tiesiog super, jei galėčiau tai tikrai užsisakyčiau ne vieną jo gamybos baldą nors šiaip medieną nelabai mėgstu.
kionig 2011-04-27 23:07
Tai kad, brangesnis, bet nereiškia jog praktiškesnis Žodžiu straipsnyje perdaug pompastikos, tik pinigų turėk. O dar kai paminėta jo mintis "manau, kad ir kiti žmonės užsikrės tokia idėja". Tai čia tolygu savireklamai, kad darbo būtų, ir kad pas turtinguosius namuose ąžuolo netrūktų. Be to, taip ir nėra nieko paminėta, pvz kiek išeina vienam baldui laiko padaryti. Kokie tam naudojami įrankiai, tik va visi namai spindi spindėte ąžuolu.
blizzard 2011-04-27 23:30
Tas krėslas tikrai patogus atrodo... kionig kažin ar lietuvis tokias stakles galėtų sau leist kaip kad tam video nors bala žino Jei čia tikrai visur rankų darbas, tada tikrai turi auksines rankas žmogus
kionig 2011-04-28 04:37
Na tokių staklių gal ir neturėtų. Tik norėjau pasakyti, kad nėra čia jau tokia utopija padaryti kažką panašaus. Tik dizainas neįprastas ir tiek.