Parengtas pirmasis žurnalo "Scientific American" numeris  (76)

Ilgai laukus, pagaliau baigiame sulaukti - pirmasis žurnalo "Scientific American" numeris jau sumaketuotas ir atiduotas į spaustuvę. Kitą savaitę galėsite pasidžiaugti šiuo spalvotu ir tikrai įdomiu žurnalu. Kokias temas jame surasite, galite peržiūrėti mūsų portalo skiltelėje "Scientific American". Toliau - žodis žurnalo redakcijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sveiki, brangieji skaitytojai!

Džiaugiamės galėdami Jums pirmąjį lietuvišką Scientific American numerį. Jau 162 metus Amerikoje skaičiuojančiam žurnalui lietuvių kalba – 20-oji. Iš viso jo parduodama per milijoną egzempliorių net 19 kalbų! Toks populiarumas rodo, kad Scientific American yra užsitarnavęs į ateitį žvelgiančių skaitytojų meilę ir pasitikėjimą. Visame pasaulyje žinių iš šio žurnalo semiasi gabiausi moksleiviai ir studentai.

Siekdami patikrinti savo minčių teisingumą, norėdami padiskutuoti su oponentais, jį skaito mokslininkai. Vadovai, versdami žurnalo puslapius, stengiasi laiku pastebėti svarbiausias idėjas, kurių reikšmę daugelis galbūt pripažins tik po ilgų mėnesių ar metų. Visiems, norintiems geriau pažinti mus supantį pasaulį, šis žurnalas atveria platų mokslo ir technologijų langą. Scientific American bičiulių rate – pačios kūrybingiausios, novatoriškiausios, pasaulio raidos posūkius lemiančios asmenybės: žurnalo autoriai yra net 132 kartus pelnę Nobelio premiją.

Tarp ištikimų skaitytojų – tokie iškilūs žmonės kaip Elas Goras ir Džimis Karteris, Žanas Klodas Trišė ir Robertas Redfordas. Žurnalą vertino Robertas Frosta,s su malonumu skaito Bilas Geitsas. Vos paskelbę planus leisti lietuviškąjį Scientific American, sužinojome, kad draugų žurnalas jau turi ir Lietuvoje: žinią apie jo pasirodymą su džiaugsmu sutiko daug mokslininkų ir studentų. Jie ėmėsi versti straipsnius į lietuvių kalbą bei sutiko konsultuoti redakciją įvairių mokslo sričių klausimais – taigi tapo pirmaisiais mūsų žurnalo skaitytojais ir vertintojais. Jų dėka nuo šiol ir Jūs, gerbiamasis skaitytojau, galėsite susipažinti su naujausiais biotechnologijų ir informacijos mokslų pasiekimais, kiekvieną mėnesį skaityti žymiausių pasaulio mokslininkų straipsnius iš astronomijos ir fizikos, chemijos ir medicinos, paleontologijos, genetikos bei kitų sričių.

Mūsų žurnale rasite ne tik išsamių straipsnių, bet ir trumpų, patrauklių apžvalgų. Jose papasakosime šių dienų mokslo aktualijų ir naujienų, ekspertai supažindins su mažiau žinomais, bet neabejotinai reikšmingais ir visiems įdomiais dalykais.

Naują Scientific American numerį kiekvieno mėnesio pradžioje galėsite įsigyti visose spaudos prekybos vietose, o nuo kitų metų – ir prenumeruoti. Žurnalo viduje rasite prenumeratos kortelę – su ja tai padaryti bus patogiau ir gerokai pigiau. Tad tikėdamiesi malonaus tolesnio bendravimo, norime padėkoti visiems, kurie jau atsiliepė į žinią apie lietuviškojo Scientific American pasirodymą. Skaitytojų aktyvumo – pastabų, pasiūlymų – tikimės ir toliau. Kviečiame rašyti mums visus, kuriems šis mokslo populiarinimo žurnalas sukels vienokių ar kitokių minčių.

Versdami mūsų žurnalo puslapius, įsitikinsite: mus supantis pasaulis – nuostabus! Jame dar tiek daug neatrastų ir stulbinančių, viliojančių ir neįtikėtinų dalykų – jį verta tyrinėti...

Sveiki atvykę į atradimų pasaulį!

Redakcija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (76)

Susijusios žymos: