„Technologijos.lt“ pradeda pažintį su „Facebook“ tinklu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

moz 2010-08-11 16:52
Jums visiems gal gyvenimas nebemielas pasidare kad technologijos.lt isikele i facebook? Kaip kokie pensininkai, kurie gyvenimu nepatenkinti, svarbu kad tik burbet. O jei nepatinka reklamos, mokekit uz puslapio islaikyma, honorarus puslapio administratoriams, tada nebus ir reklamu. Sunys loja, karavas eina. As irgi spaudziu like
Rojus 2010-08-11 17:03
Nuo kvailių niekur neapsisaugosi, nei Facebook'e nei dar kur nors.... Manau, kad auditorija kuri skaitys Technologijos.lt naujienas tikrai nebus tie kvailiai. Nepamirškit, kad ir Facebook'u naudojasi protingi žmonės. Facebook nėra One.lt... Ir nuo pačio žmogaus priklauso ką jis mato aplink save... jei tavo draugų sąraše vien vidutinybės ir tu esi pasišlykštėjas jais tai dar nereiškia, kad visi žmonės besinaudojantys Facebook yra tokie. peace
Sa 2010-08-11 18:49
Po kelių mėnesių komentatoriai čia liks tik tokio lygio kaip lrytas.lt, delfi.lt, 15min.lt ir kt. masinių saitų. Galima bus net neiti į komentarų skiltį kaip suprantu.
cNduo 2010-08-11 19:06
Pritariu Rojui. Nesuprantu tų kurie varo ant Feisbūko. Kaip juo naudojiesi, tokią ir nuomonę susidarai apie jį. Jeigu tik užeini prapumpuot savo bandą Mafia Wars žaidime, surinkt pomidorus FarmVillėj ir desertui patikrint kas tave šiandien myli, tai sorry. Kas liečią straipsnį, dedu "like'ą" ir džiaugiuosi, kad pagaliau technologijos.lt atsirado FaceBook'e. Malonus akiai jausmas kai mėgiamas puslapis uždeda naują post'ą ant sienos.
Bax 2010-08-11 19:07
Visiškai teisingai. Ne kartą mačiau, kaip mažas puslapis besiplėsdamas būna užguitas vaikėzų, tada diegiamos visokios pliusų minusų sistemos, kad rasti bent kelias protingas mintis iš spamo ir "trollinimo" liūno. Suprantu administratorius, norinčius finansinės naudos, bet bendruomenei tas nebus į gerą.
Vytautas 2010-08-11 19:11
Na na, nebūkit pesimistais. Mažos bendruomenės visada "verda savo sultyse", tad jei norim įdomesnių minčių ar komentarų, būtina daugiau žmonių. Žinoma, komentarų kokybė augant jų kiekiui darosi aktualia problema. Tačiau tai bandysime spręsti įvairiais eksperimentais jau ateinančiais metais - idėjų tam yra, reikia tik techninių sprendimų ir laiko bandymams.
MarkizasBarabasas 2010-08-11 19:15
Viešieji ryšiai , FB sutrauks daug vartotojų, kurie apie tech.lt net negirdėję. Kita vertus keisis publika. Ir ji itin keisis straipsnių komentaruose. Jei bus sudėtingi straipsniai - skųsis, kad nesuprantamus rašmenis moderatoriai talpina. Jei bus lengva vartojami straipsniai - bambės, kad koks skirtumas kur pagaminti baldai, svarbu pigu ir viskas. Vartojam. Jei bus ilgi - komentuos neskaitę Jei bus trumpi - Komentuos visi sugebėję perskaityti ir viskas ką pasakys bus: "haha, taip jiems ir reikia" arba dar ką nors ne itin diskusinio. Aišku, čia nekalbu apie daugumą. Tokių problematinių skaitytojų bus mažuma, deja, ta mažuma reiškiasi labai garsiai. Ir... jų pareiškimuose net nuomonės nerasim. tiesiog padriki žodžiai... Per du pastaruosius metus, gal kiek ilgiau, kiek jau čia lankausi kasdien - straipsniai ir diskusijos labai pakito. Dingo senieji komentatoriai, kurie rašydavo gan ilgas ir svarias žinutes, kada pati diskusija pasakydavo daugiau nei straipsnis. Ir patys straipsniai pakitę buvo, tiesa, dabar jau vėl old tech.lt stiliaus (vis laukiau tų žadėtų pokyčių ir pastarąją savaitę jie yra Gal senieji komentatoriai tiesiog nebeturi laiko. Akivaizdu, kad dabar daugiausiai komentuoja kita liaudis, tačiau lygis skiriasi. Tie patys viską sudirbantys ir prieštaraujantys: lightfire, arns bei dar pora, kuriuos pažįstu tik pagal avatarus; labai svarius komentarus duodavęs rwc bei.. (labai užkrito nick'as) visi drėpdavo su istorijos vadovėlių faktais, nuorodomis į internetą ir pnš. pats skaitymas buvo penas pamąstyti, nekalbant apie įsitraukimą į diskusijas. Dabar, neretai, prasuki komentatorių nick'us, ir jei niekas iš senbuvių nerašo - jungi diskusiją lauk, nes jau darosi principo reikalas pasisakyti. Nesvarbu, kad du žmonės prieš tave jau sakė lygiai tą patį, ka planuoji sakyti tu... Juk kiekvienas komentaras duoda +1 prie punkto "Žinutės" Tikėkimės padaugės tik skaitytojų Ir tų, kurie mėgsta šnekėti į temą, nes pats turbūt išeinu į "tik skaitančių" pensiją Ir įsiterpiant į paskutines mintis. Tai mažas puslapis, neįlipęs į vaikėzų liūną niekada neišsitrauks intelektualų-mėgėjų bendruomenės. Tai tėra procesas, kurio metu arba publika prarys technologijas (situacija - loose) , arba technologijos prarys geriausią publiką (situacija- WIN)
Splatt 2010-08-11 19:19
Matau esi už bandos jausmą
cNduo 2010-08-11 19:24
Paaškink tu man ką čia vaikėzai pamiršo? Jeigu užteko proto paskaityt kokį intelektualesnį straipsnį tai ir atsiras proto neteršt komentarų, arba/ir parašyt ką nors protingo juose. Nemanau kad technologijos.lt bendruomenę galėtų neigiamai paveikti tokia smulkmena kaip savas puslapis FaceBook'e. Internete pilna suaugusių/protingų žmonių kurie nė nenutuokia kad egzistuoja technologijos.lt, pamatys kad draugui patinka ir patys susivilios ateit čia.
dalgis 2010-08-11 19:59
Man tai nulis emociju ar technologijos.lt yra feisbuke ar ne, o del publikos keitimosi tai cia visai jau, tokiomis naujienomis domisi rimtesne publika, tad nebent tokiu ir padauges
Topazas 2010-08-11 20:48
Ne, galbūt nuskambėjo ne taip kaip reikia, bet tiesiog nematau tame nieko blogo ir bandau paremti panašiais atvejais. Kas dėl komentatorių, tai pvz sciam'o fb puslapy, tai lyg ir nesimato kvailų ar vaikiškų komentarų kaip mano. Netikiu, kad kas keisis ir tech..lt.. Ir šiaip, per fb daug ir nepadiskutuosi, reikia "platesnės" erdvės..
tauttvisz 2010-08-11 21:43
Jei visi daro tai nereiskia kad tu butinai turi priesingai daryti, tiesiog apgalvot ar protinga reikia.
kionig 2010-08-11 22:03
Tegu FB uztikrina pirma saugumo lygi normalu, tada bus galima pamastyti apie prisiregistravima prie FB ir prisijungima prie jusu FB grupes.
Separatistas 2010-08-11 22:16
Tai kad jau pilna tų vaikėzų ir dabar Prieš metus sakyčiau kad nedaug buvo.. O dabar kai pamatai pirmus komentarus "Oho geras nezinau" ir pan. tai nežinai nei ką protingo atrašyti, nei su kuo padiskutuoti nėra dabar labai retai komentuoju. Sveikinu dėl sprendimo populiarintis facebooke, vis dėlto jame yra 200 000 užsiregistravusių lietuvių, O viskas ten labai greit plinta.. Per draugų draugus plinta pranešimai ir pan. Džiaugiuosi kad auga technologijos.lt puslapio populiarumas !
faktas 2010-08-11 22:29
O kas ten su tuo saugumo lygiu? Man tai aktualu, tai gal galėtum pakomentuoti, žinai kažką rimto, ar tiesiog kažkur kažkas kažką sakė?
dalgis 2010-08-11 22:48
Del FB saugumo tai cia dar viena samokslo teorija pries rinkos lyderi Asmens duomenu ivedi kiek nori, ir ju apsaugos lygi nusistatai pats, nustatymu ten yra daugiau nei betkuriam kitam social networking portale, tad nereik skiest del saugumo, jei busi durnas tai ir delfi.lt nebusi saugus
FMeskas 2010-08-11 23:05
šaunuoliai, plėstis reikia, neswarbu ar tai one, ar facebook'as nors kad ir kaip aš širdimi su jumis, bet ntr facebook, ir nesiruosiu jo tureti, tai tenkinsiuos technologijos.lt:) bet wistiek šaunuoliai , čia dar dėl saugumo, neswarbu ką ten stataisi, facebook akauntus pardawinėja tūkstančiais, kaina priklauso nuo kiek žmogus turi draugų ir pan. ir programišių nesulaiko tie saugumo lygiai ir panašiai. bet čia kas diskutuojat, gerai sako jei busi d...s, tai busi bet kur nesaugus... jaučiu saugumo tema liaudyje neišsiamiama, tokia amžina kaip ir amžini stabdžiai
sz520qm 2010-08-11 23:35
Administracijai: Facebook langelis, esantis čia portale (dešinėj apačioj) atrodo, jog būtų truputį per mažas: pirmoje eilėje esančių žmonių vardai matomi po nuotraukomis, antroje - jau nebetelpa. Taip turi būti ar tiesiog per mažai vietos skirta šiam langeliui (gal "div" elemento dydis per mažas nurodytas puslapio HTML kode ar pan.?)?
kionig 2010-08-12 00:03
Tiesiog tai nera panic alert, bet siaip torentuose plaukioja FB vardai, pavardes ir visa kita. Tikriausiai tokiu, kurie yra malalietkos ar kiti siaip neprijauciantys kompams. Bet tame faile viskas kaip ant delno. Galima rasti apie ~1-2 mln acc duomenu. Pats torentas uzima apie 2,5 GB, zinoma visu acc nerasi ten. Taigi norint galima ir giliau paknist. Tik reikia zinoti ko ieskoti
kionig 2010-08-12 00:17
Gal tai skamba kaip samokslo teorija, gal konspiracija ar kas tik nori. Del FB perdaug nenagrinejau, nes man siuo metu nera idomu. Zinau, kad baznycioje ir durna musa. Sutinku kad FB lyderis, bet tai tas pats fuflo kas ir one tik pasaulinio masto lygio. Gal kada dar pagalvosiu apie FB. Beje, idomu ar facebook'o grupeje i kuria susirenka is sio portalo tu zmoniu nickai zinomi ? Naujienas puikiai galiu sekti ir cia.