„Technologijos.lt“ pradeda pažintį su „Facebook“ tinklu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tetija 2010-08-12 17:49
Jusc, dėl updeitinimo galima naudoti RSS ir naujienos ateis pas vartotoją pačios. Nematau tavo argumente problemos.
Topazas 2010-08-12 17:51
Beveik garantuoju, kad diskusijų fb neįtakos, nebent patys taip galvosim. O per patį fb labai nepatogu diskutuoti ir jis tam nesukurtas. Kaip sakė Vytautas, ten dažniausiai būna trumpi, nelabai svarbūs komentarai - nieko panašaus į diskusijas tech..lt
Mitas 2010-08-13 11:34
Atrodo, technologijos.lt nepadarė nieko ypatingo, tik atsirado tarp visų facebook'e. Man šis žingsnis nei geras, nei blogas, tiesiog naujiena kaip ir kitos naujienos šiame portale. O čia visi taip stropiai aptarinėja kiekvieną šio portalo žingsnį, strateguoja, planuoja, net grėsmę nacionaliniam saugumui įžvelgia... Tenka pripažinti, kad čia išties rimta auditorija susirinkusi.
Linas000 2010-08-13 14:50
tikriausiai tureciau degti is gedos, bet nelabai moku naudotis Facebook ir one.lt Tiesiog man ten nelabai aisku kas kur kam skirta, arba man paprasciausiai neidomu tai, kad siulo FB, one, draugas, klase... Todel naudoju pasyviai. Uzvis labiausiai noreciau atrasti technologijos.lt mailing list-a, kad galeciau perskaityti straipsnius net ir mob telefonu
Dvigubas nulis 2010-08-17 23:46
Jeigu ir kas nors sužinos, jog rwc yra tas ir tas, argi tai pasaulio pabaiga? Man kaip tik daug maloniau internetu bendrauti su žmogumi, kurio žinau bent jau vardą. Didesnis asmeniškumas — didesnis noras padėti. Bent jau man, o kaip kitiems — nežinau.
kionig 2010-08-18 00:36
Nuli, ar tik nedisponuoji moderatoriaus galimybemis ? Labai idomu kaip tu visa tai padarytum tarkim jei esi atsitiktinis useris, be jokiu modero galimybiu, nes garantuotai matai ip. Google indeksais ? Tekstuose issakytomis mintymis ? Ar tiesiog rimtas crackeris esi ? Beje del tos paranojos, kodel masiskai paduodama googlemaps paslauga i teismus ?
Dvigubas nulis 2010-08-18 09:52
Užtenka paskaityti žinutes, kurias parašė naujienose/forume. Pora užuominų apie darbą, pora pavyzdžių apie gyvenimą ir jau pasisako daug ką bendram vaizde. Nei IP naudojau, nei e-mailo. Bet nenukrypkim į OT.
Simy 2010-08-18 22:40
Facebook plinta internete kaip koks virusas. Užtenka nueiti į bet kokį nors mėgstamą savo tinklapį, ir vis matai Facebook "F" raidę. Kažkaip jau ne visiems tai patinka, ypač, kai brukama prekė yra pigi. Iš tikrūjų, Facebook labai jau braunasi pasireklamuoti į bet kokį interneto portalą, tačiau, labai abejoju tokio bendravimo-diskutavimo nauda. Tačiau kaip bebūtų, yra vienas "bet". Kiekviena interneto svetainė paprastai turi savo forumą, kuriame, kaip ir Facebooke, yra el. pašto bei svarbūs nustatymai. Argi vartotojui bus geriau bendrauti forume, kuris yra užsiregistravęs, ar dar jam papildomai reikės lįsti į Facebooką, kad per ten dar papildomai reikėtų bendrauti? Tas, kuris mąstys logiškai, rinksis pirmajį variantą. Kur kas geriau forumai, nei interneto internautų bereikalingas vienijimas bendrauti ir dar didelėms grupės, dėl, tarkim, kažkokio dalyko. Bet, pripažinkim, ne visiems įdomu. Įdomiausia bus tai, per kiek laiko Facebook žlugs. Nesu kategoriškai nusistatęs prieš Facebook, tačiau jame matau šokių tokių minusų: vienas minusas yra tai, kad kuriasi visokios grupės, tačiau, kai jame prasideda prieštaravimai "aš esu nusistatęs prieš tą ir tą...", tai, manyčiau, kad tokių grupių kūrimas apkalboms, bei blevyzgoms prie gero Facebook portalui neprives, greičiau, prie jo žlugimo. Teigiama portalo savybė yra ta, kad galima susirasti buvusiu bendraklasių, susipažinti su naujais draugais.
kionig 2010-08-18 22:50
Vis paziuriu i ta facebooko plugina, o jau zmoniu virs 2k<. Tegu, pakolkas man tas FB nei kiek nereikalingas.
rwc 2010-08-19 10:53
Man patinka tapatybė "Dvigubas Nulis". Tebūnie jis mano kaimynas Andrius ar bendradarbis Marius. Nenoriu to žinoti. Yra buitiniai reikalai, yra laisvalaikio diskusijos.
deividas9191 2010-11-15 16:20
punktyras 2010-11-16 18:18
Smagu. Iš kart -> Iškart
Alfredukas 2011-12-24 23:13
Buvo laikas, kada internetinio ryšio neegzistavo, kompiuterių- taip pat. Kompiuterinės technologijos buvo tik ištakose. Procesoriai ir jų programavimo technologijos, buvo tik užuomazgoje. Buvo nežinomas net žodis "kompiuteris". Buvau skaitmeninės logikos "stipruolis" ir aplamai "universalas". Vyko įvairios techninės, technologinės, politinės ir kitokios perturbacijos. Atėjo laikas, kai technikos progreso srautas tapo toks intensyvus, kad pasidarė nebeįmanoma viską "apžioti". Teko rinktis priimtiniausią, tam metui, veiklos kryptį, bet skaitmeninėj krypty, atsilikau ir dabar esu "bukas", kaip "čebato aulas". Kas gali patarti, kaip galėčiau pilnai, ir visiems laikams, nusikratyti to facebooko , kuriame atsidūriau tik žingeidumo ir pažinimo vedamas. Mano supratimu, tai ne progreso, o regreso padarinys. Kodėl taip manau? Pasakysiu tuomet, jei bus kam nors įdomu, o dabar prašau pagalbos, kaip tuo virusu nusikratyti, kad nebetrukdytų "jokiais kanalais". Ką nedarau, pro kur nors, išlenda su pranešimais, pasiūlymais ir t.t.
blizzard 2011-12-25 20:00
Na čia mano metodas, deactivavau tą paskyrą, bet prieš tai nustatymuose nustačiau kitą el paštą kad laiškų į mano pagrindinį nesiūstų, pakeičiau vardą ir pavardę į vardenį pavardenį, bet tas nepadėjo nes mano žinutės su mano tikru vardu vis vien plaukioja po internetą . Taigi užblokavau, tačiau į tą elpaštą vis vien eina laiškai, tik jau ne iš facebook o iš visokių apps kuriuos naudojau būdamas tame facebooke, taigi sukūriau filtrus kad tuos laiškus blokuotų. Taigi problemos atsikračiau iš dalies, kita problema yra facebook masinis naudojimas įvairių portalų, blogų ir t.t. dažnai būna kad be facebook neišeina peržiūrėti tam tikro informacijos. Bet dabar bręsta nauja problema, tai google+. Gal kol kas ir tai neliečia daugumos žmonių, bet pastebėjau kad tai eina ne į gerą, pvz jeigu prisijungi į google el paštą, automatiškai prisijungi ir į youtube.com ir į tą patį google+. Panašu kad google didina tokią "dukterinę" įtaką ir panašu kad anonimiškumas nuo to tik mažėja Facebook atsikratyti galima, bet jeigu naudojai įvairius apps, arba komentavai iš facebook kitame tinklalapyje, va tada tai jau niekaip neištrynsi žinučių iš ten..