Su šventėmis!  (34)

Kaip visada sparčiai ir nepastebimai baigia prabėgti dar vieni metai – mūsų gimtasis erdvėlaivis „Žemė“ įveikė eilinį ratą aplink Saulę ir nesustodamas ruošiasi naujam skrydžiui – į 2011 mūsų eros metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokie buvo šie metai ir ko kiekvienas iš mūsų tikėsis iš ateinančiųjų – vidinių apmąstymų ir apsisprendimų reikalas. Tad norisi palinkėti ne tiek ir daug – kad didžiosios metų šventės praeitų tikrai šventiškai, be rūpesčių ir nereikalingo skubėjimo, o naujieji metai taptų nors kruopelyte geresni nei buvę.

Metų sandūroje taip pat norisi padėkoti visiems mūsų nuolatiniams skaitytojams, kurie skaitė mūsų straipsnius ir naujienas, rašė komentarus ir juose diskutavo apie pasaulio įvykius ar taisė mūsų paliktas klaidas. Ne viskas buvo taip gerai, kaip norėjome, bet nebuvo ir taip blogai, kad metų gale reiktų raudonuoti ir atsiprašinėti.

Padėkoti norisi ne tik skaitytojams, be kurių nebūtų ir šio projekto, bet ir prie jo dirbantiems žmonėms. Visų pirma, mūsų moderatoriams, be kurių diskusijų forumas būtų visai kitoks, nei kad yra dabar. Deja, jų gretos sumažėjo - nuo pat pirmųjų portalo gyvavimo dienų su mumis buvęs Smėlis nusprendė pasukti savais gyvenimo keliais. Nors dėl šios sprendimo mums ir liūdna, bet išliko tik patys geriausi bendro darbo prisiminimai. Belieka jam padėkoti už kartu praleistą laiką ir palinkėti sėkmės tolesniuose gyvenimo keliuose. Galbūt jie dar susikirs su mūsiškiais. Tuo pačiu norime palinkėti ištvermės ir išmintingų sprendimų mūsų likusiam moderatoriui Dvigubam nuliui.

Žinoma, portalas nebūtų toks, koks jis yra, jei ne visi prie jo dirbantys redaktoriai ir kiti talkininkai, kurie dažnai lieka „už kadro“, bet yra ne ką mažiau svarbūs sėkmingam portalo gyvavimui.

Ir pagaliau, smagių ir džiugių švenčių linkime visiems savo partneriams, su kuriais sėkmingai ir kūrybingai dirbome šiais metais ir tą patį tikimės padaryti ateityje.

Tad visiems smagių ir įsimintinų šventinių akimirkų!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (34)

Susijusios žymos: