Naujajame technologijos.lt portalo sezone - „firminiai“ interviu  (16)

Vasarai ir jos pramogoms jau einant į pabaigą, technologijos.lt redakcija taikstosi su mintimi apie artėjantį vėsųjį ir tamsųjį sezoną. Atsipūtę po vasaros saulės (kurios šiais metais labai daug ir nebuvo), įkaitusio paplūdimio smėlio ir šiltos it arbata jūros, raitojamės rankoves bei pranešame naujieną - šis periodas neprailgs ir nebus toks tamsus, kaip iki šiol.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šviežumo ir žinių nestokosime bei savo lankytojams pristatysime naujas temas, naujus siužetus ir straipsnius. O su naujais tekstais, atsiras ir sezono naujiena – autoriniai technologijos.lt portalo interviu, pasirodysiantys savaitgaliais ir taip priminsiantys apie šviesias ir vasariškas dienas. Nenorime įprastinių žurnalistinių pokalbių su bet kuo ir apie bet ką – norėtume kalbinti tuos žmones ir tokiomis temomis, kurios yra ypač aktualios mūsų skaitytojams.

Tad visus kviečiame prisijungti prie šios iniciatyvos. Pirmasis žingsnis – siūlykite įdomias, aktualias temas arba tiesiog pašnekovus. Turbūt ne visus pasiūlymus įgyvendinsime, tačiau stengsimės surasti kompetentingų pašnekovų populiariausiomis temomis. Visus pasiūlymus ir pageidavimus brūkštelėkite šios publikacijos komentaruose arba mūsų „Facebooke". O gal patys turite apie ką papasakoti smalsiam skaitytojų būriui? Rašykite julius@technologijos.lt ir mes būtinai susisieksime.

O kad nepraleistumėte mėgiamos temos arba pašnekovo ir galėtumėte užduoti jiems savo klausimus, dar prieš interviu technologijos.lt portalo skaitytojams pranešime apie planuojamą pokalbį. Klausimus galėsite siūlyti taip pat komentaruose arba „Facebook“ tinkle, arba el. paštu julius@technologijos.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: