Technologijos.lt forumo atnaujinimo darbai  (22)

Brangūs mūsų skaitytojai ir aktyviausi diskusijų forumo dalyviai – šį savaitgalį (2014 m. balandžio 12-13 d.) vyks portalo atnaujinimo darbai: atnaujinsime diskusijų forumo phpBB versiją iš jau gana pasenusios į pačią naujausią.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-04-12 Technologijos.lt forumo atnaujinimo darbai  (22)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tad turime Jūsų paprašyti šiek tiek kantrybės, nes atnaujinimo procesas nėra lengvas ir paprastas, tad kurį laiką diskusijų forumas neveiks iš viso, o vėliau gali veikti su kai kuriais nesklandumais.

Naujausioje forumo versijoje labai daug programinių pasikeitimų, o automatinio perėjimo iš senesnės versijos praktiškai nėra numatyta iš viso. Tad teks labai rimtai padirbėti, norint išsaugoti Jūsų duomenis ir visas parašytas žinutes. Tikimės, kad pavyks išspręsti šias problemas ir po savaitgalio galėsite be trukdžių mėgautis diskusijomis.

Kadangi dideli pokyčiai dažnai erzina, tad tai žinodami, nesiimsime daryti jokių radikalių išvaizdos permainų – vizualine prasme iš esmės viskas liks taip pat, kaip ir dabar, tačiau gerokai padaugės papildomų galimybių, o svarbiausia, padidės saugumas – dabartinė forumo versija jau visais atžvilgiais yra pasenusi ir naudodami ją toliau stipriai rizikuojame ne tik didesniu įsilaužimų pavojumi, bet ir visų duomenų praradimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(0)
(2)

Komentarai (22)

Susijusios žymos: