Atnaujintas technologijos.lt forumas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas 2014-04-16 05:12
Su Android aplikacija nieko kol kas nežinom - tai ne mūsų, o veiklių studentų iniciatyva. Problema, kad kartais studentams baigiasi laikas/entuziazmas ir viskas užtrunka arba net ir pastringa. Apie forumo pakeitimus pranešėm, paprašėm pataisyti klaidas, tad kol kas laukiam. Po forumo visų pagrindinių kliurkų sutvarkymo pereisim prie universalios ir visoms sistemos tinkamos mobilios versijos kūrimo darbų - tada jau tikrai forumo problemos bus išspręstos.
Vytautas 2014-04-16 05:19
Aktyvios diskusijos sutvarkytos. Apklausų rezultatų išbarstymas užfiksuotas ir įtrauktas į darbų sąrašą Man regis, kad toks automatinis rodymas buvo ir ankstesniame forume ir gal čia taip įprasta visuose forumuose? Vis tiek, neregistruotas negali balsuoti, tai kam jam rodyti patį balsavimą? Na, jei tai keičiama nustatymuose, tuomet bendrai nusp0ręskit, kaip labiau patinka aktyviausiems forumiečiams - mums tai visaip tinka.
Talkatif 2014-04-16 11:53
Labai laukiu Androido appso. Vis tik technologijos.lt čia ;)
rwc 2014-04-16 12:27
Giedrius- 2014-04-16 14:12
Man patinka šis naujas dizainas, taip ir norisi ką nors parašyti. :)
Unikali durnaropė 2014-04-16 21:16
.
Nukainotas 2014-04-17 11:33
Gal ne visiškai į temą, bet mano kuklia nuomone, joks tiklalapis neturėtų sukelti vartotojui susierzinimo. Pavyzdys, kokie vaizdai sukelia vartotojams neigiamas emocijas: http://s27.postimg.org/60p261frn/technologijos.png Labiausiai, ką vertinu šiame portale yra skaitytojų komentarai, jei ne jie, jau seniai nebesilankyčiau šiame reklamų šiukšlyne. Gal finansiškai tokie dalykai jums pasiteisina, bet ar tikitės išlaikyti skaitytojus ilgalaikėje perspektyvoje? Atsiradus didesnei konkurencijai? Negi sunku šiek tiek pakoreguoti reklamas, kad jos neužšoktų ant turinio, dėl kurio lankytojai čia ateina? Aš asmeniškai į reklamą žiūriu tik ieškodamas išjungimo mygtuko "X", bet jau seniai įpratau nebematyti pačių reklamų. Šiandien skaičiau straipsnius, išjunginėjau nemažai reklamų, bet dabar niekaip negalėčiau pasakyti, nei kas buvo reklamuojama, nei kokie prekių ženklai figūravo.
Unikali durnaropė 2014-04-22 09:50
Kaip matau darbai juda į priekį pamažu. Pastebėjimas dėl raudono trikampiuko „raportuoti apie šį pranešimą“ - baisiai jau nelietuviškai skamba tas raportas. Gal kur kas tinkamesnis pavadinimas būtų „pranešti apie netinkamą žinutę/pranešimą“, ar „pranešti apie pažeidimą“? Pranešant apie pažeidimą, pasirodė mažokas pasirenkamų "temų" kiekis apie pažeidimą. Jei būtų dar penktasis pasirinkimas, panašus į tokį „žinutės turinys pažeidžia T.eltė forumo taisykles“... ;) Kalbant apie „online“ vėliavėlę... Nors jos lygiavimas padarytas dešinėje, bet tai vis tiek neišsprendžia "dvigubinimo" problemos (vėliavėlė vis dar neužlipa ant avataro, tiesiog susidaro dviaukštis dvigubas avataras (tikrasis avataras apačioje ir vėliavėlė viršuje). Jei nėra galimybės uždėti vėliavėlės ant avataro, tai gal tada ją visai reiktų naikinti (ar ji labai jau tokia reikalinga)? _________________________________________________________________________________________________ Gal geriau būtų taip: „Išsamesnė informacija (šio laukelio užpildyti neprivaloma)“.
rwc 2014-04-22 10:33
Patiko, kad galima išjungti būsenos rodymą. Kurių galų visam svietui matyti, kada įjungtas mano kompas (o jis įjungtas visuomet, kai nepersikraudinėja, dar betrūksta, kad visi matytų, kada esu namie, kada darbo vietoje, kada komandiruotėje)?
Unikali durnaropė 2014-04-22 11:51
Taip, galima, bet išjungus būsenos rodymą, nemato tik eiliniai dalyviai - moderatoriai ir adminai vistiek mato :). Menka paguoda, bet vis geriau, nei nieko.
kionig 2014-04-22 14:49
, aš pamenu tavo diskusijas apie anonimiškumą internete. Taip, jis svarbus. Bet kaip jis pervertinimas taip, kad reikia save sureikšminti iki neįsivaizduojamų dalykų, tai atsiprašau.. Jeigu net NSA sugeba Merkel skambučius šnipėti, o jūs čia suokiat apie kažkokį forumo būsenos slėpimą..
Unikali durnaropė 2014-04-22 18:57
Vartotojo valdymo pulte yra galimybė išjungti „avatarų“ rodymą. Tai begalo naudinga funkcija, kai pranešimai/žinutės yra trumpos, ir visą pranešimo „aukštį“ sudaro būtent tas nelemtas avatras. Tačiau asmeninių avatarų kompaniją papildė prisijungimo būsenos rodymo vėliavėlė, kuri patapo savotišku „online avataru“. Deja, bet rodymo nustatymuose nėra galimybės išjungti tų vėliavėlių rodymo. Durnaropei, kaip minimalistikos/kompaktiškumo dievintojui, tai liūdesį kelianti situacija. Taigi, mažytis ir kuklutis pageidavimas - ar galėtumėte rodymo nustymų „pultelyje“ įdiegti galimybę pasirinkti, kad sistema nerodytų „būsenos rodymo vėliavėlės“? :).
AudriusV 2014-04-22 19:26
Būtų tokia galimybė - jei nerodo avataro, tai nerodo ir "online" žymės. Ar taip tinka?
Unikali durnaropė 2014-04-22 19:31
Liuks !!! Tinka ;). Kogero taip net geriau ;). p.s. Kaip matau sulietuvintas asmeninių žinučių rašymui skirtas mygtukas, jei bus ūpo, neprošal tą patį reiktų padaryti ir mygtukui "edit" :). p.p.s. Ypatingai didelis ačiū už pranešimų pakoreaguotą dizainą ir tarpelių tarp jų padidinimą :). Durnaropės akytės dabar šoka džiaugsmo šokį :).
AudriusV 2014-04-22 19:48
Sutvarkyta
Unikali durnaropė 2014-04-22 20:00
Dėkui :). ___________________________________________________________________________________________________ Žinutė visiems moderatoriams: pasinagrinėkit "reported messages" skyrelį ir pačią sistemą susijusią su šituo reikalu, ar viskas patogu ir čiki piki, kol yra galimybė, kad geras žmogutis prie to pačio patvarkytų/patobulintų :).
AudriusV 2014-04-22 21:01
Taip pat pakoreguotas konkretaus pranešimo nuorodos gavimas. Spausdami ikonėlę prieš žodį Parašytas 0000-00-00 gausite pranešimo nuorodą.
kionig 2014-04-22 21:11
Klausimas Mes dar prašytume kaip nors moderatorių valdymo pultą iškelti į labiau matoma vietą Kur, dar reikia apgalvoti su kitais moderatoriais. Po to praneštume arba asmeniškai, arba per moderatorių pasitarimą.
mental1ty 2014-04-22 21:14
Gal jau ir klausė kas apie tai, bet dar kartą pasikartosiu apie vieną ir anksčiau buvusį, ir dabar po atnaujinimo išlikusį nepatogumą. Kodėl tiek forume tiek komentaruose visada nukelia į paskutinę žinutę, o ne paskutinę neskaitytą žinutę? Labai lievai, kai reikia skrolinti į viršų ir ieškot tos vietos nuo kurios jau esi perskaitęs žinutes.
Unikali durnaropė 2014-04-22 21:21
O man baisiai patinka, kad nukelia į paskutinį komentarą :P.