Su šventėmis!  (36)

Pamažu, o gal kam ir greitai, mus aplankė dar vienas didžiausias metų švenčių maratonas – nuo Kūčių stalo prasidėsianti Kalėdinė nuotaika ir sveikinimų banga nenunyks iki pat Naujųjų Metų fejerverkų. Prie šių sveikinimų ir linkėjimų prisidėsime ir mes – technologijos.lt portalo administracija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per šiuos metus mes apie daug ką rašėme, sulaukėme nemažai šiltų žodžių ir pasitemti raginančios kritikos. Tarp švenčių mes dar apibendrinsime ką gero nuveikėme patys, ką gero šie metai atnešė mokslininkams ir technologijų mėgėjams. O dabar keli palinkėjimai ištikimiausiems mūsų skaitytojams.

Šilumos ir jaukumo ne tik ant šventinio stalo, bet ir širdyse – nors šiais metais snaigės ir vėl nespindės blausioje Mėnulio šviesoje, tegul spindi mūsų visų akys gerumu ir jaukumu!

Nepamirškime, žymiau smagiau ir sveikiau išmokti dovanoti patiems, o ne laukti dovanų iš kitur. Prie šventinių dovanų prisidedame ir mes – nors už lango baltos spalvos labai jau trūksta, tebūnie jos pakankamai kompiuterių ekranuose – iš interneto platybių pririnkome įvairių šventinei nuotaikai tinkančių darbastalio fonų. Gal kažkam jie padės sukurti šventinę nuotaiką.

Nors mes dar neatsisveikiname iki kitų metų, tačiau irgi dairomės į šventinio stalo pusę – tad naujų straipsnių ir naujienų šiuo laikotarpiu pas mus sumažės. Bet juk taip ir turi būti – kas per malonumas domėtis naujausiais pasaulio pasiekimais tuomet, kai beveik visas pasaulis švenčia?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (36)

Susijusios žymos: