Portalo plėtra: pasiūlyk interviu temą ir klausimus  (24)

Kiekvienais metais portalas augdamas pasiūlo vienokių ar kitokių naujovių. Žinoma, ne visos jos būna vykusios, ne visoms įgyvendinti užtenka resursų, tačiau nuo to entuziazmo bandyti kažką naujo nemažėja. Šiais metais vieną iš pirmųjų naujovių norime skaitytojams pasiūlyti patiems prisidėti prie portalo turinio kūrimo siūlant būsimiems interviu savo originalius klausimus bei temas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su kuo bus šie interviu? Kadangi tai tik idėjos pati pradžia, mes dar negalime pažėti pakalbinti visus įmanomus žmones, tačiau jau dabar galite siūlyti jums įdomias temas ir asmenimis, kurie galėtų pakomentuoti aktualius dalykus. Labiausiai mus domina klausimai, kuriuos norėtumėte užduoti šiems asmenims.

Pati idėja kilo po praėjusių metų gale atlikto pirmo interviu su UAB "Saulės Energija" direktoriumi doc. dr. Edmundu Žilinsku. Tiek tema, tiek pats pokalbis buvo labai įdomus ne tik mums, bet ir skaitytojams. Aišku, nuomonių buvo visokių, tačiau tokio tipo straipsniai ir privalo būti subjektyvūs.

Pirmojo interviu metu mes patys galvojome klausimus, tačiau nemaža dalis jų buvo susijusi su mūsų portale prie įvairių straipsnių parašytais komentarais. Taigi, netiesioginiu būdų skaitytojai formavo pokalbio temą. Dabar gi siūlome prisidėti tiesiogiai – kai tik mes susitarsime su konkrečiu asmeniu apie pokalbį, siūlysime patiems skaitytojams prisidėti galvojant pokalbio temą ir klausimus. Labai originalios temos atveju sukursime atskirą straipsnį, kuriame pirmiausia pristatysime pačią temą ir jo komentaruose galėsite užduoti iškilusius neaiškius klausimus. Na, o jeigu tema aktuali, bet neoriginali, klausimus galėsite uždavinėti specialiai tam sukurtoje forumo temoje.

Žinoma, bent jau iš pradžių didelio jūsų aktyvumo galvojant klausimus ir temas gali ir nebūti, tad mes patys juos papildysime nuo savęs. Štai tokia idėja – jeigu bus sėkminga, tęsis ilgai, nors nebūtinai labai reguliariai. Šio straipsnio komentaruose jau galite siūlyti įdomias temas bei žmones arba įmones. Mes juos atsirinksime pagal pageidavimų kiekį ir bandysime tartis su konkrečiais asmenimis dėl interviu.

Tiesa, pagrindinis prašymas – nesiūlykite politinių temų arba pašnekovų bei neminėkite garsiosios ekonominės krizės – mūsų virtualiame pasaulyje jos tiesiog nėra. Na ir būtų gerai, kad būsimi pašnekovai naudotųsi elektroniniu paštu – tai kol kas pats patogiausias ir pigiausias tokio tipo bendravimo būdas.

Na, o pirmasis šių metų pašnekovas bus kompanija „Mikol software“, platinanti pakankamai egzotišką programinę įrangą, skirtą melo detekcijai. Kviečiame prie nurodyto straipsnio komentarų siūlyti savus klausimus kompanijos atstovams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: