Informacija lankytojams. Uždrausti komentarai neregistruotiems lankytojams  (51)

Pagaliau įvyko tai, apie ką mums jau seniai rašė daugybė skaitytojų pasiūlymų ir pageidavimų skyreliuose – nuo šiol komentuoti straipsnius ir naujienas galės tik registruoti portalo lankytojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl mes ryžomės šiai naujovei? Visų pirma, šią poziciją ėmė palaikyti diskusijų moderatoriai, kurie tiesiog nespėdavo trinti įžeidžiančių ar nesusijusių su tema žinučių. Antra, komentaruose ėmė daugėti reklaminio pobūdžio pasisakymų, kuriuos kitaip suvaldyti praktiškai neįmanoma.

Nors tokia tvarka sumažins komentarų skaičių, bet mes manome, jog tie, kas tikrai norės padiskutuoti viena ar kita tema, nepatingės prisiregistruoti mūsų sistemoje. Na, o tie, kurie linkę parašyti vieną arba kitą žinutę, dažniausiai menkai susijusią su turiniu, tai netekę tokių komentuotojų nieko daug neparasime.

Tačiau nepamirškite, jog nelikus neregistruotų komentuotojų moderatoriai galės lengviau ne tik prižiūrėti diskusijas, bet ir nesunkiai pastebėti skaitytojus, linkstančius į beprasmius ir užgauliojančius pokalbius. Su tokiais skaitytojais kalba bus trumpa – tiesiog uždraustas komentavimas.

Na, o visiems tiems, kam patinka ramios, argumentuotos ir solidžios diskusijos aktualiomis mokslo ir technologijų tematikomis, kviečiame toliau reikšti savo mintis ir kurti jaukią diskusijų erdvę.

Tiesa, jeigu šis žingsnis nepasiteisins ir situacija nepasikeis į jokią pusę, mes pasiliekame teisę grąžinti komentavimo galimybę neregistruotiems vartotojams. Bet apie tai svarstysime ne greičiau kaip po pusmečio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (51)

Susijusios žymos: