„CSC Baltic“ Lietuvoje planuoja plėstis iki 400-500 darbuotojų  (5)

Vienos didžiausių pasaulio informacinių technologijų sprendimų ir konsultacijų bendrovių „Computer Sciences Corporation“ (CSC) antrinė bendrovė „CSC Baltic“ darbuotojų skaičių Lietuvoje ketina padidinti nuo 170 iki 400-500 darbuotojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tokius planus pirmadienį žurnalistams patvirtino CSC Rytų Europos operacijų padalinio vadovas Martinas Loffleris. Tačiau, anot jo, dar laukiama Lietuvos Vyriausybės „signalų“, kaip bus padėta investuotojui sukurti naujas darbo vietas.

Iš viso CSC turi 70 paslaugų centrų, iš kurių trys yra Rytų-Centrinėje Europoje.

„Vilniuje CSC turi paslaugų centrą, kurį planuojame plėsti iki 400-500 darbuotojų ir mes dabar diskutuojame, kaip tai padaryti. Jeigu įmanoma ir jeigu mes sulauksime teisingų paskatų ar signalų, tada įmanoma pirmąjį žingsnį žengti 2010 m.“, – sakė M. Loffleris, pripažinęs, kad bendrovė jau išsinuomojo patalpas 400 darbuotojų.

Jis gyrė lietuvių darbuotojų išsilavinimą, lojalumą ir norą tobulėti. M. Loffleris pripažino, kad CSC naudoja „panašaus tipo“ paskatas, kokias naudojo „Barclays“.

Primename, kad kovo pradžioje pradėjęs veikti „Barclays“ technologijų centras sulaukė Vyriausybės subsidijos ir finansinių paskatų perkvalifikuojant darbuotojus.

Šiuo metu centre dirba 280 darbuotojų, iki metų pabaigos personalo skaičius turėtų išaugti iki 400-500 darbuotojų.

„Mes kalbame apie 100 tūkst. eurų Vyriausybės subsidiją ir daugiausiai europines lėšas darbuotojų mokymui, naujų darbo vietų kūrimui“, – tąkart sakė ūkio ministras Dainius Kreivys. Jis skaičiavo, kad valstybės paskatos „Barclays“ turėtų atsipirkti per aštuonis mėnesius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
Autoriai: Rasa Lukaitytė
(8)
(1)
(5)

Komentarai (5)