Siuntas priims ir atiduos automatai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Cigaras 2011-08-17 19:02
Nu aš ir taip suku galva, ir anaip suku galva, ir nesuprantu vis tiek. Negi Lietuvos pašto (valstybinės įmonės) paskirtis yra teikti prostitucijos paslaugas privačiam sektoriui??? Ką toji „direktorė“ sau galvoja? Tik duok bobai vairą - iškart mašina į... Po velnių, kas čia per kvailas sprendimas statyti ant kiekvieno kampo po tokią kvailą sistemą? Kiek pelno tai atneš LP, o kiek Kautrai? Galiu lažintis (patirtis su homo-sovietkius mentalitetu), kad daugiau negu 70% investicijų bus iš nacionalinio iždo, o daugiau negu 70% pelno atiteks Kautrai (privatiems) kuri bendradarbiaus su LP, arba kad pastaroji kurjerių paslaugų teikimo sistema per artimiausius 50 metų - neatsipirks paštui. Po velnių, galėtų tuos 18mln. investuoti į , nes pažiūrėjus į naujausią variantą, atrodo kad kažkoks moksleivis už kelis šimtus sukūrė. Normalaus domeno nusipirkimą, prie ko čia tas post.lt, įmonė vadinasi "Lietuvos post", ar Lietuvoje anglų kalba valstybinė esanti? Krč, kas tokius vadovus monopolinėms įmonės paskiria, kurie vietoj to kad kurtų kažkokią aukšto lygio ilgalaikę strategiją, paima ir žaidžia LEGO su pinigais gautais iš valstybės iždo? Ar ten atlyginimų didesnių nei 5000 litų nėra, kad joks normalus žmogus nenori dirbti? Ar tiesiog kažkas papirkinėja tokias "direktores", kad įmonė kuo greičiau būtų privachtizuota? Ar čia direktorė tiesiog papuolė į depresiją dėl feminizmo propagandos, (ale moterys nieko negeba, turi kovoti prieš vyrus, nuolat bandyti įrodyti moteriškos lyties pranašumą), ir pradėjo imtis desperatiškų sprendimų, apie nieką kitą negalvodamos? Krč tiek laiko stovi įmonė, turi resursus nesveikus, o kurjerių rinkoje - špygą taukuotą (užsienio privatininkai (kiekvienas atskirai) turi didesnę rinkos dalį negu LP). Būtų mano valia, tai tokių įmonių vadovus ne tik kad atleisčiau, bet dar ir baudą išrašyčiau už tai kad švaisto valstybinės įmonės resursus.
vyckas 2011-08-17 20:53
Pasaulyje turbūt nėra nė vieno valstybinio pašto, kuris dirbtų pelningai, tai bendradarbiavimas su privatininkais tik sveikintinas. Aišku nežinau kaip jie ten tarpusavy skirstysis, greičiausiai bus kaip visada, bet pati idėja nėra bloga.
kionig 2011-08-17 21:32
Kad čia panašiai ir į vokiečių kalbą. Der Post - paštas. Ir pvz Ich gehe zur Post. Nematau problemų, kuom toks domenas gali kliūti. Kas kart vesti banalų "lietuvos-pastas.lt" tingėčiau. Kaip ir pats mini, kad investicijas reikia panaudoti tikslingai, tai domeno pakeitimas, nepridės ypatingo rezultato.
PCP 2011-08-17 23:37
'cigaras' varte sutarti, viska zino, kam kiek pelno priklausys, kieno investicijos tai bus, per kiek laiko atsipirks.. Turbut laikrasti pavartes ir kemzurai duotu patarimu kaip komanda komplektuoti... Na o jei nesileidziant i asmeniskumus tai nieko keisto kad pastas ir autobusu parkas bendradarbiauja, nes autobusai, tai ekonomiskiausias ir greiciausias budas siusti siuntas tarp miestu, o po namus nesioja jau pastas.. Beje idomu kaip bus igivendintas tas automatinis atsiemimas? Manau butu puiki proga pradeti naudoti naujuju asmens TK lustus.
Creatium 2011-08-18 00:07
Tikrai labai šaunu ir smagu, kad tokios naujovės yra išbandomos ir diegiamos Lietuvoje. Beje, manau turėtų kaip tik sumažėti siuntų pristatymo išlaidos, nes daugeliui užteks to, kad bus pristatyta į tokį automatą, tad nereiks papildomai siųsti žmonių. Įdomu tik kaip visas tas aparatas atrodys, nes mano manymu jis turėtų užimti nemažai vietos, kad pakankamai siuntų galėtų priimti... O pašto kurjeriai juk nevažinės dėl 1 siuntos... Vistiek turbūt lauks kol bus bent kelios siuntos iš to pačio automato.
hostgator 2011-08-18 08:11
Vietoj post.lt galejo pastas.lt nusipirkt domena. Tinklalapis tai tikrai apgailetinas, senšenis dizainas buvo net funkcionalesnis. O savitarnos aytomatai tai nebloga ideja, tik reiktu ju kuo daugiau.
mobilunkas 2011-08-18 09:28
o kaip uz siuntini sumoket? banko kortele? ar prikrauni siuntos langeli plytu, uzrasai adresa ir petras gaves plytas sumoka?
hostgator 2011-08-18 09:43
kortele arba grynais, ka bitutei nepirkes?