Elektromobiliais važinėsime greičiau, nei manome

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

technologas 2011-08-26 16:48
Kai taip bus, tie ferrariai sėkmingai rūdys pakelėse. Nes traktoriai taip pat naftos produktais maitinami, o kai klausimas bus ar ferrari pasipuikuot ar paėst, pasirinkimas bus pastarasis ir bus taip sutvarkyta, kad tas ferrari niekur nebepasirodys. Tokiu atveju 50 kg žmogus jau skaitysis nutukęs. 100 kg jau bus suvalgyti prieš tai. Tie ferrari galės būti kur nors garaže, bet jei kas atvažiuos degalinėn su juo, greit bus suvalgytas tikrąja to žodžio prasme su viskuom. Prabanga bus motoroleris.
Rili11 2011-08-28 08:50
'Nu rimtai jau buvom aptare iki smulkmenu" Sorry, nesenai aš čia tam forume trinuosi ir senų temų neskaitinėju. IMHO emobilis pateisinamas tik mieste, kur didelis oro užterštumas ir visi stovi kamščiuose. LT taip būna ( ir dar ilgai bus) pora valandų tik Vln gal Kn. Elektromobilis su savo milijonu tranzistorių, manau, bus velniškai nepatikimas . Rsu matęs daugybę numirusių dažniklių, kurie dirbo idealiomis sąlygomis palyginus su auto. Didinant patikimumą, kaina bus beprotiška Nebus dujų, nebus naftos - važinėsim tik arkliukais, pasišviesdami balanomis.
immortallt 2011-08-28 12:11
Deja teks skaityti atgalines temas. Kiek VDV automobilyje yra judanciu detaliu kritiniu vaziavimui ? VIRS 1000! Elektromobilyje ~15-30 (priklauso nuo modelio), tai apie kokius gedimus tu kalbi ? Laidai perdegs ? Ir elektromobilis su pazangesniu akumuliatoriumi ekonomiskai butu pateisinamas visur, nes jo energijos sanaudos mazesnes, kas ir lemia keliones kaina.
manciukaz 2011-08-29 08:40
na aš asmeniškai arčiausiai mirties buvau Portugalijoj kai eidamas su ausinėm vos po mašina nepalindau ačiu dievui kažkoks portugalas už peties spėjo sučiupt
Nerkashis 2011-08-29 10:00
Auksarankiai lietuviai tikrai galėtų užsiimti VDV auto perdarymu į elektrinius. Jau ne vienas pažįstamas dirbdamas užsienyje parsivaro firmos mašiną, kad paremontuot pigiau Lietuvoje. Šiokie tokie perdarytų auto standartai, manau, yra. Tai kodėl nepradėjus tokio verslo?