Greičiausiai augusi Lietuvos technologijų bendrovė – prestižiniame „Deloitte“ sąraše  (1)

Lietuvos bendrovė pirmą kartą pateko į sparčiausiai augusių bendrovių Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje penkiašimtuką. Viena didžiausių kalbos paslaugų ir technologijų įmonių Baltijos šalyse UAB „Synergium” tarptautinės audito ir verslo konsultacijų bendrovės „Deloitte“ skelbtame sąraše užėmė 290 vietą. Jos pastarųjų penkerių metų apyvarta augo 582 proc., tvirtinama pranešime žiniasklaidai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nuo pat įkūrimo eksportuojame dokumentų, svetainių bei programų vertimo paslaugas didžiausioms pasaulio bendrovėms: „Microsoft“, „Apple“, „Google“, „Siemens Healthcare“, „Pfizer“, „Toyota“. Kadangi iš pradžių specializavomės informacinių technologijų srityje, o technologijos šiais laikais diegiamos visur, buvo nesunku pereiti prie kitų sričių vertimo – farmacijos, medicinos įrenginių, automobilių pramonės. Dirbant viso pasaulio rinkoje, įvairiose aukštųjų technologijų srityse, galimybių augti, savaime suprantama, yra daugiau.“ – įmonės sėkmės receptu dalinosi vadovas Mindaugas Kazlauskas.

Spalio pabaigoje paskelbtame Vidurio Europos technologijų talentų „Deloitte Technology Fast 50“ sąraše UAB „Synergium“ buvo 25-a. Šiais metais bendrovė taip pat pateko į Lietuvos stipriausiųjų dešimtuką prestižiniuose Europos verslo apdovanojimuose „European Business Awards“ pagal kategoriją „Dėmesys klientams“. „Verslo žinių“ projekte GAZELĖ 2010 „Synergium“ buvo pripažinta trečia sparčiausiai augusia ir sėkmingiausia įmone Lietuvoje tarp smulkių ir vidutinių įmonių per pastaruosius 5 metus ir du metus iš eilės pirmauja „Verslo žinių“ sudarytuose kalbos paslaugų bendrovių reitinguose.

Į šių metų „Deloitte Technology Fast EMEA 500“ reitingą pateko sparčiausiai Europoje, Vidurio Azijoje ir Afrikoje augusios technologijų bendrovės per pastaruosius penkerius metus. Jų metinės pajamos buvo ne mažesnės kaip 170 000 Lt, o einamaisiais metais turėjo viršyti 2,8 mln. Lt.

Pirmąją vietą „Deloitte Technology Fast EMEA 500 2011“ reitinge užsitikrino mobiliųjų telekomunikacijų įmonė „Logic Bilişim“ iš Turkijos, kurios apyvarta augo 28 617 proc.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)