Lietuvos ledų rinkoje naujos technologijos  (7)

Valgomųjų ledų gamintoja UAB „Ingman ledai“ plečia savo ledų asortimentą. Lietuvoje gerai žinomo prekės ženklo „Karališki“ ledai šeimą papildė dar vienas naujas narys – zefyrų skonio ledai. Įmonės technologai pagamino unikalius zefyrų skonio grietininius ledus, kurių tikrasis skonis atsiskleidžia juos atitirpinus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įprasti ledai būna atšaldyti iki 18 laipsnių šalčio, tačiau norint pajausti unikalų naujųjų ledų skonį, juos reikėtų atšildyti. Po ilgų bandymų bendrovės laboratorijoje „Ingman ledai“ ekspertai nustatė, jog naujųjų ledų turtingas skonis atsiskleidžia pakėlus jų temperatūrą iki 10 laipsnių šalčio. Iki šiol tokių ledų Lietuvos rinkoje nėra buvę, todėl kompanijos atstovai naujuosius ledus pelnytai vadina inovacija.

„Bendrovės „Ingman ledai“ prioritetas – vartotojai. Nuolat stengiamės judėti į priekį, plėsti savo ledų asortimentą, kad galėtume savo klientams pasiūlyti unikalius ir dar neragauto skonio ledus“, – teigia UAB „Ingman ledai“ generalinis direktorius Virgilijus Radvilas. Įmonės vadovas tikisi, kad prasidėjus šaltajam sezonui, vartotojai įvertins naują – šiltesnių ledų skonį.

Bendrovė „Ingman ledai“ užima apie 20 % (2011 m. pirmo pusmečio Lietuvos statistikos departamento duomenimis) Lietuvos ledų rinkos dalies. Ji yra didžiausia ir moderniausia valgomųjų ledų gamintoja Baltijos šalyse, kurios aukštos kokybės produkcija yra prekiaujama visose Baltijos valstybėse. Įmonė yra pripažinta Lietuvos ledų rinkos lyderė, turinti daugiau kaip penkiolikos metų sėkmingos veiklos patirtį, subūrusi kompetentingų specialistų komandą, vykdanti griežtą produktų kokybės kontrolę, skirianti didelį dėmesį naujų produktų plėtrai bei vartotojų poreikių patenkinimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: vtv.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai (7)