Vilnius pasiruošęs turėti metro?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sigun 2012-06-06 22:28
Esu dirbęs, kaip papildomą darbą. Tai visai įmanoma. Nustojau, nes pamačiau, kad su dviem darbais nebelieka laiko niekam kitkam. Kaip būtų su vaikais, tiesa nežinau.
Sleepo 2012-06-06 22:48
Kadangi priziureti mazamecius vaikus yra sunku ir reikalauja demesio bei pastangu. Darbas reikalauja to paties, tad nelabai perpus persiplesi.
Tadzia 2012-06-14 11:05
Kaip gali naudingai dirbti kokia nors viešojo transporto sistema, jei net dabartiniai troleibusai ir autobusai dirba nuostolingai? Dabar viskas vyksta taip. SAVIVALDYBĖ: mes kompensuosime lengvatinius bilietus. TROL.PARKAS: Jūsų skola xxx Lt, mes dirbame nuostolingai. Jei neatgausime skolos teks bankrutuoti. SAVIVALDYBĖ: Mes neturime pinigų. Pabranginkite bilietus. TROL.PARKAS: Pabrangus bilietams jūsų skola augs greičiau, be to žmonės nebevažiuos viešuoju transportu. SAVIVALDYBĖ: Kai gausime pinigų, mes skolas grąžinsime, o kaip garantą, kad žmonės važiuotu viešuoju transportu įgyvendinsime šiuos projektus: 1. Mikroautobusams ir kitiems konkurentams uždėsime minimalią bilieto kainą, be abejo didesnę jei troleibuso bilieto. 2. Mikroautobusams neleisime dubliuoti jūsų maršruto ir laiko. 3. Apribosime įvažiavimą į senamiestį (jei reikės ir į kitus rajonus) 4. Apmokestinsime parkavimo vietas. 5. Išguisime Taxi. 6. Vilkinsime metro ir tramvajaus projektus. 6. Panaikinsime sąlygas važinėti dviračiu (nebus takų, kelkraščiuose netvarkysime duobių ir pan.) 7. Paplatinsime Troleibuso juostas tiek, kad netilptų automobiliai. 8. Lyginėmis dienomis mieste leisime važinėti tik tiems automobiliams, kurių paskutinis numerio skaičius lyginis, o nelyginėmis - kurių paskutinis numerio skaičius nelyginis. PLĖTROS DEPARTAMENTAS: mieli investuotojai, ar norite ateiti į Vilnių? INVESTUOTOJAI: mes išnagrinėjome sąlygas ir norėtume investuoti į troleibusų parką.
ElniaRagis 2012-06-14 13:10
manau reikia apmokestint įvažiavimą į senamiestį, iškart atsimestų, lopelių, kurie su savo grabais užkemša gatves ir dar bjauroją miesto prestižą
Analog 2012-06-14 13:54
Metro miestui prestižo priduotų, bet kas iš to, jei nieks juo nevažinės arba visa valstybė patirs milžiniškus nuostolius? Tikrai galima pinigus racionaliau panaudoti pinigus.
immortallt 2012-06-14 15:00
Metro miestui priduotu dar 100% skola nuo pajamu bei niekada neatsipirktu, nes per mazai gyventoju ir butu per mazi zmoniu srautu, nebent 10km spinduliu nuo senamiescio uzdrausti automobilius.