Įstatymo pataisa leistų šalia kainos rašyti, kiek pinigų atitenka bankui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2013-02-19 10:20
Pilnai pritariu šiam pakeitimui. Čia tas pat kas rodyti PVM antkainį. Tad butu galima rodyti realesne prekės kainą, o priklausomai nuo pasirinkto mokėjimo būdo matyti kiek pabrangs prekė.
audriuxas 2013-02-19 12:50
Yra didelis skirtumas tarp PVM ir tarp kliento ir banko sutarto komisinio. PVM yra mokestis valstybei, o komisinis už atsiskaitymą - tarp banko ir prekybininko suderėtas mokestis. Jei jau viešinti banko įkainius, tada po teisybei reiktų pilnai išskaidyti galutinę prekės kainą į: 1 Prekės savikaina; 2 Prekybiniko marža; 3 Prekybininko sąnaudos (tame tarpe ir mokestis už atsiskaitymą); Bo dabar visi kaltina tik bankus ir Kubilių... O kad prekybininkai pardavinėja su 200-300% antakiniu tai niekam nerūpi... Ir dar nesugeba išsiderėti normalaus komisnio..
vietinis 2013-02-19 12:58
šitą dalyką jau dabar kaikurios internetinės parduotuvės taiko
Shinigami 2013-02-19 13:26
Kaip ir yra skirtumas tarp prekybininko maržos ir banko komisinių. Marža pastovi, o banko komisiniai skiriasi priklausomai nuo banko. Tad ir prekės kaina turėtu skirtis, priklausomai nuo to iš kokio banko moki. O kaip kitaip padaryti skirtingas kainas, nerodant kiek gauna vienas ar kitas bankas? P.S. dabar už pirkėjus kurie naudojasi brangių banku moka pirkėjai kurie naudojasi pigių banku. Nes kaina nesiskiria, bet banko dalis skiriasi.