Keleivių asociacija: kas atsitiks su maršrutiniais taksi?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Xdmin 2013-06-06 19:57
Na pvz Cekijoje nera jokiu mikroautobusiuku, bet ten VT taip istobulintas kad zmones net i automobilius nelipa. Tramvajai vaziuoja kas 10-15min, yra autobusai ir troleibusai. O kas pas mus ves visus tuos zmones kurie vaziavo mikriukais? Autobusai? Ne, jie nenores aukoti komforto ir todel situacija keliuose tik pabloges. Ir isvis keista, kad mikriukai uzdirba, o VT ne, tai reikia mikriukus uzdaryti. Tai gal VT panaikinam, juk i minusa eina. VT reikia keisti, grieztinti jiems salygas kad zmones noretu jais vaziuoti o ne gerinti konkurencijos salygas. Kai kuriems zmonems reiketu moketi kad jie geriau nieko isvis nedarytu...
Karolifas 2013-06-06 22:16
Nu ir biesas čia su tais busiukais, ištikro labai komplikuotas dalykas ir jį daro tikrai ne nuo to galo.. Bet niekaip nesuprantu, ką tie maršrutinių taxi įmonių vadovai nori pasakyt, tipo jie pirktų normalius 40+ vietų autobusus, vestų e-bilietą ir dar tikslius grafikus sudarinėtų??? jeigu kontraktą pratestų 5 metam??? kaži, kiek, turbūt vieną autobusą per visą maršrutą ir tesugebėtų paleisti.. Niekaip nesuprantu, tų kurie sako, kad labai patogu tais taxi važinėti, stoja belenkur, stabdo eismą, važiuosi susigrūdęs, o dar jei pilnesnis autobusiukas būna, išvis neverta su švariais batais į tokį lipt, nebent maišiukus ant jų užsidėt. Sunku 5-10 minutes paėjėt iki stotelės, nusipirkit elektrinius vežimėlius, jei jau "ant tiek". Dar aukščiau kažkas labai gerai pastebėjo, ko tos savivaldybės lenda prie tų maršrutinių taxi? Tegu padaro planą kaip įgyvendinti rimtą viešojo transporto sistemą, ir tie taxi patys pasitrauks.
beerbeerlt 2013-06-07 11:51
Kuo greiciau jie isnyks tuo maziau streso kelyje bus.
kestutisz 2013-06-07 12:01
Kas dar iš kelio turėtų išnykti, kad važiuotumei be streso? Dviratininkai, britvininkai, mokomieji, autobusai ir šiaip gal visi kiti?
Kilgoras Trautas 2013-06-07 13:14
Kai jie išnyks atsiras daugiau važinėjančių su nuosavu transportu, o tuomet tau stresą varys kamščiai, ir kiemai perpildyti automobilių. Taip kad nevaryk dievo į medį.
Mortifer 2013-06-07 19:26
Man, kaip vairuotojui, daug daugiau nepatogumu sukelia kiti vairuotojai ir ypac VT, o mikriuku isdaigos pasitaiko labai retai. Siaip nemanau, kad panaikinus mikriukus situacija pageres, nes vien pats zinau keleta zmoniu, kurie geriau automobili isigys negu vaziuos tom apgailetinom siknaskylem vadinamom troleibusais ir autobusais.