Mobiliųjų žaidimų gigantas žengė į Europą, o atstovybė įkurta Vilniuje  (3)

Pasaulinė nemokamų žaidimų išmaniesiems įrenginiams ir socialiniams tinklams lyderė „Game Insight“ atidaro būstinę Vilniuje. Daugiau nei 250 mln. vartotojų visame pasaulyje turinti įmonė iš Vilniaus rūpinsis tarptautinėmis operacijomis, rinkodara, žaidimų kūrimu ir verslo vystymu visuose pasaulio regionuose, sakoma VšĮ „Investuok Lietuvoje“ pranešime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais įmonė pateko į „Forbes“ sudarytą Rusijos interneto verslų TOP10, o įtakingas mobiliųjų žaidimų portalas PocketGamer.biz pripažino „Game Insight” vienu geriausių žaidimų kūrėjų. Didžiosios Britanijos dienraščio „The Guardian“ vertinimu, „Game Insight“ sukurtas žaidimas „Transport Empire“ – viena iš 20 geriausių „iPhone“ ir „iPad“ aplikacijų, o sėkmingiausiu įmonės žaidimu laikomas „Paradise Island“, kuris, kaip teigiama, savo populiarumo viršūnėje vien „Android“ platformose uždirbdavo po 1 mln. JAV dolerių per mėnesį.

Šiuo metu „Game Insight“ apima 15 studijų ir daugiau nei 900 žaidimų kūrėjų visame pasaulyje, tačiau įmonė sparčiai plečiasi. Pasak „Game Insight“ atstovų, būstinės steigimas Europoje – natūralus žingsnis, numatytas įmonės tarptautinės plėtros strategijoje. Šiuo metu daugiau nei 26 proc. iš 250 mln. „Game Insight“ vartotojų yra iš Europos, o įmonės pajamos Europoje sudaro daugiau nei 28 proc. visų pajamų. Remiantis „Annie Analytics“ duomenimis, daugiau nei penktadalis viso pasaulio mobiliųjų žaidimų vartotojų yra būtent Europoje.

„Tikimės, kad „Game Insight“ biuras Europos Sąjungos šalyje padės sustiprinti mūsų pozicijas Europoje, kuri yra viena svarbiausių mūsų rinkų, ir kartu įsitvirtinti kaip pasaulinei kompanijai. Mums šis žingsnis yra labai svarbus, todėl pati asmeniškai vadovausiu būstinės Vilniuje startui“, ‒ teigia „Game Insight“ įkūrėja ir valdybos pirmininkė Alisa Chumachenko.

„Game Insight“ biuras Vilniuje atidarytas 2014 m. gegužės 29 dieną, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(30)
(1)
(29)

Komentarai (3)