Ar ne laikas „imti vadžias į rankas“? Kaip NVTKA pričiupo „Busturą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NVTKA 2015-04-19 17:55
Susiję tuo, kad visuomenės noras, kad Lietuva būtų inovatyvesnė, politikų skalambijimas apie inovacijų poreikį prieštarauja realiems veiksmams ir atidengiamos su tuo susijusios priežastys. Žvelkite plačiau, daugiau domėkitės ir bus aiškiau. Mes ne paramos siekiame. Kodėl viskas turi būti susiję tik su pinigais?
NVTKA 2015-04-19 17:59
Jei taip bus nurodyta, NVTKA sieks, kad tai būtų keičiama, nes toks nurodymas būtų nelogiškas. Minėtose ministro patvirtintose taisyklėse yra numatyta, kad savivaldybės gali (ne vežėjas) patvirtinti papildančias taisykles. O jūs vėl kalbate apie vežėjus. Vežėjai yra paslaugos teikėjai, bet ne taisyklių kūrėjai. Bet jūs tarsi nenorite pripažinti šios teisinės realybės. Dėl kupiūros jau paaiškinome - be reikalo išplečiate mintį, kai su ja sutinkame. NVTKA daugumą sudaro Y kartos atstovai.
Merkurijaus siela 2015-04-19 22:15
Sutinku su straipsniu. Gerai, kad yra kas pastebi valdžios savivaliavimą. iR pritariu, kad lietuviai nevieningi, reikia ir mums gi susiburti vieną kartą ir piketuoti. Žiūrėkit, prancūzai į gatves kai išeina, tai iškart politikai keičia dainelę. Už tai ir gyvena geriau ten žmonės. O lietuviai tik burbėt ir įžeidinėt, kaip čia komentatoriai, sugeba - bet tokie tikrai nepajudins nei piršto, kad būtų geriau visuomenei ir paprastiem žmonėms.
Ukis 2015-04-21 07:17
Nežinau ar čia troliai reiškiasi ar čia kontrolierių nubauduotų "zuikių" kerštingos inovacijos.