„Blue Lime Labs” ieško perspektyviausių B2B idėjų Lietuvoje  ()

Rizikos kapitalo bendrovė „Blue Lime Labs” kartu su ISM Inovacijų baze gegužės 7d. organizuoja tarptautinį B2B orientuotų idėjų konkursą – Founder‘s Challenge. Į jį kviečiami ryžtingi, progresyvių verslo idėjų turintys žmonės, kurias šie pristatys renginio komisijai, sudarytai iš investuotojų, verslininkų ir analitikų. Geriausios idėjos laimės specialius prizus ir galimybę nemokamai įsikurti ISM patalpose bei gauti „Blue Lime Labs” finansavimą ir komandą tolesniam verslo vystymui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Labiausiai dalyvauti kviečiame ambicingus, didelėse kompanijose dirbančius žmones, kurie turi darbo patirties bei idėjų, kaip patobulinti tam tikrus korporacijos verslo procesus, tačiau neturinčius komandos ir finansavimo tam įgyvendinti”, - sako „Blue Lime Labs” verslo vystymo vadovas Gytenis Galkis.

Founder’s Challenge” organizatoriai dalyvių paraiškų lauks iki balandžio 24d.

„Blue Lime Labs” šiuo metu yra investavusi į du projektus – maratonų ir kitų bėgimo renginių organizavimo pagalbininką „Raceoptimizer” ir į personalo grįžtamojo ryšio bei analizės įrankį „PulseTip”. Pastarasis neseniai pateko tarp perspektyviausių startuolių finansų korporacijos „Citibank” vykdytame konkurse.

„Blue Lime Labs” yra „pre-seed” etapo rizikos kapitalo bendrovė, investuojanti į ankstyviausios stadijos verslas – verslui (B2B) segmentą orientuotas idėjas. Savo globojamoms įmonėms bendrovė suteikia ne tik kapitalą, tačiau ir biurą bei visą idėjos vystymui reikalingą komandą.

Per Moller, „Blue Lime Labs“ investuotojas ir įkūrėjas, teigia: „Jei turi energijos ir ryžto tapti sėkmingu, jei gebi efektyviai veikti naujose ir sudėtingose situacijose, ir jei sieki tapti geriausiu bei sunkiai dirbi, kad pasiektum tai, tuomet joks iššūkis tau nebus per didelis“.

Ar išdrįsi priimti Founder‘s Challenge?

Plačiau apie „Founder’s Challenge” bei informacinę sesiją balandžio 13d.:  http://www.bluelimelabs.com/intro/

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()