Beržų sulos renesansas: kodėl Lietuvoje išgauta sula yra geresnė nei Baltarusijoje ir kokį planą sugalvojo „DADU“ - dar neregėti sulos ledai be cukraus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2019-03-27 08:44
kokios dar 48 valandos? berzu sula, jei saule sviecia ir pliusas lauke - pradet rugt gali net paciam inde dienos begyje. skani ji gert tik prie medzio, kol sviezia. po paros pliuse jau buna su kvapu... jei sadytuvan iskart neikisi - po 2 paru jau faktiskai ispilt reikia. saldytuve irgi, po savaites -10 paru - jau nebetas... dar toks dalykas, skaniausia pirmoji sula. jei gerai pataikai, kai prasidejes begimas. ten daugiausiai tu visu cukru ir skonio. pabaigoj sulos leidimo visu situ medziagu mazeja ir jau vos ne vandeni leidi... jau nebetas... o cia apie 3 savaites sneka realiai gal savaite kai tik pasalas iseina. maksimum dvi savaites- jei sokineja temperatura. berzai bega iskart po klevu. klevai bega dar su pasalu. kai pasalas baigiasi - klevai nustoja. na dar buna ten visokie slaitai pietiniai ir siauriniai - tai vieni gali savaite anksciau gal pradet begt nei kiti. klevo sula siaip saldesne. bet ji tokia sirupine labiau. nors irgi labai skani. bet berzu sula geriau atgaivina. ideali atsigert.