Statybos fakulteto studentai Danijoje (Video)  (0)

Mes, Kauno Technikos Kolegijos Statybos fakulteto III kurso studentai Vaidas Stoškus, Paulius Antanavičius, Irmantas Ivanauskas ir Daumantas Židanavičius laimėjome Erazmus stipendiją studijoms. Taigi, turėjome galimybę visą 2010 m. pavasario semestrą mokytis VIA University Cllege (Danija, Horsens).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ten susitikome su studentais iš įvairių pasaulio šalių. Artimai bendravome su ispanais, prancūzais, latviais, kinais bei kitais Erazmus programos dalyviais. Taip pat palaikėme šiltus santykius su dėstytojais, kolegijos personalu. Mokymosi sąlygos buvo tiesiog puikios: visų paskaitų metu naudojomės savo asmeniniais kompiuteriais, kolegijos internetu. Po paskaitų turėjome geras sąlygas atlikti grupinius darbus, nes į kolegiją galėdavome įeiti bet kuriuo paros metu.

Mums pasisekė, nes gavome bendrabučio kambarius, kuriuose mes buvome pirmieji gyventojai. Jie buvo naujos statybos. Be to, visi keturi turėjome po atskirą kambarį.

Laisvalaikio turėjome gana daug. Dažniausiai jį praleisdavome su kitais studentais: ruošdavome vieni kitiems nacionalinius patiekalus, kiek leido galimybės, keliavome dviračiais. Didelį įspūdį paliko „International day“ – tai diena kai visi studentai gamina savo nacionalinius patiekalus ir jais vaišina vieni kitus.

Tai buvo neįkainojama patirtis, nes turėjome galimybę susipažinti su kitokiomis mokymosi sąlygomis bei priemonėmis, pažinti kitas kultūras, taip pat patobulinti savo anglų kalbos žinias.

VAŽIUOKITE IR JŪS.

Mūsų gyvenimo sąlygos ir tarptautinė diena

Mūsų įdomios studijos kartu suderintos su laisvalaikiu ir pramogomis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)