Sėkmingai įveikti matematikos egzaminą abiturientams padės KTU dėstytojų parengtos videopaskaitos  (0)

Vienas iš svarbiausių abiturientų gyvenimo etapų- brandos egzaminų laikymas, nenumaldomai artėja. Kartu su egzaminų laikymais prasidės ir stojimų į universitetus ar kitas aukštąsias mokyklas karštinė, kuri jaunuoliams sukelia nemažai streso kol šie padaro galutinį apsisprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo mėnesį vykdyta apklausa atskleidė, jog net 9 iš 10 Lietuvos gyventojų pastaraisiais metais jautė streso simptomus. Siekdami sumažinti įtampą ir stresą, kurį sukelia brandos egzaminų laikymas Kauno technologijos universiteto Matematikos ir Gamtos mokslų fakultetas siūlo kuo geriau pasirengti matematikos valstybiniam brandos egzaminui.

Juk išmintis byloja, kam sunku pratybose - tam lengva kare.

Fakultetas parengė nuotolinių nemokamų mokymų kursą, skirtą abiturientams, kurie nori, kuo geriau pasirengti matematikos egzaminui. Šio mokymosi kurso turinį sudaro aktualiausios ir dažniausiai per egzaminus pasitaikančios temos. Kiekvieną temą sudarys vaizdo pamokos ir savarankiškam darbui skirti uždaviniai.

Mokymosi kursą rengia Kauno technologijos universiteto Matematikos ir gamtos mokslų fakulteto patyrę matematikos dėstytojai.

Pradėti mokymo kursus paprasta:

Tikimės, kad šis kursas padės sėkmingai išlaikyti matematikos valstybinį brandos egzaminą ir kartu pasirengti studijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)