Į Lietuvą atkeliavo „Samsung“ išmanieji televizoriai (Video)  (5)

Praėjusią savaitę kompanija „Samsung” Lietuvos rinkai pristatė naują išmaniųjų televizorių seriją „Smart TV”. Šie gaminiai žymi ne tik šios kompanijos, bet ir visų šioje sferoje veikiančių gamintojų esmines tendencijas, tokias kaip perėjimas nuo tradicinės televizorių sampratos link universalių įrenginių koncepcijos, kurie savyje integruoja naujos kartos skaitmeninį funkcionalumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant konkrečiai apie „Samsung“ pristatytas inovacijas, galima paminėti tai, jog naujuosiuose gaminiuose yra numatytos kompiuteriams būdingos funkcijos. Pavyzdžiui, per juos galima naršyti internete, susisiekti su draugais per „Facebook“ ar kitus socialinius tinklus, kalbėtis per pokalbių programą „Skype“, žiūrėti „YouTube“ arba naudotis kitų portalų teikiamomis skaitmeninėmis paslaugomis. „Samsung Smart TV“ turi tiek laidinio, tiek belaidžio ryšio galimybę, o tai reiškia, jog juos galima visiškai nesunkiai integruoti į informacinę namų ar įmonės sistemą.

Žinoma, naujuosiuose produktuose palaikomos tiek tradicinio 2D, tiek moderni 3D (trimačio) vaizdo technologijos. Taip pat nepamiršti nauji vaizdo kokybės gerinimo algoritmai, energijos sąnaudų taupymas ir kiti šiandieniniams vartotojams aktualūs sprendimai.

Plačiau apie tai žiūrėkite tolesniame technologijos.lt parengtame vaizdo reportaže – iš karto atsiprašome skaitytojų dėl kartais nekokybiško vaizdo – pristatymas filmuotas gyvai, salės apšvietimas buvo kiek didokas video kamerai.

Kai kuriuos Samsung Smart TV modelius jau galima įsigyti ir Lietuvoje – žemiau surasite kelias pavyzdines nuorodas į elektronines parduotuves:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(1)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: