"Canon PIXMA iX6550" - itin kompaktiškas A3+ formato spausdintuvas  (0)

"Canon iX6550" yra pats kompaktiškiausias A3+ formato spausdintuvas visoje PIXMA gaminių serijoje - lyginant su pirmtakais, jo matmenys sumažinti net 30%. Pagal kokybinius nuotraukų ir dokumentų spausdinimo parametrus šis gaminys orientuotas tiek į namų, tiek į biuro vartotojus. Prieš porą mėnesių oficialiai pristatyta naujovė jau prieinama ir Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"PIXMA iX6550" pasižymi ne tik kompaktišku dydžiu, bet ir didesne spausdinimo sparta ir pažangia spausdinimui valdyti skirta programine įranga. Šis gaminys turėtų pakeisti ankstesnį modelį "PIXMA iX4000". Spausdinimas atliekamas naudojant 5 individualias rašalo kasetes. Kiekvieną kasetę galima pakeisti atskirai. Juodo rašalo kasetė užpildyta pigmentiniais dažais, taip siekiant užtikrinti kuo tikslesnį teksto ir kitų simbolių spausdinimą. Likusiose kasetėse naudojami vandens pagrindu sudaryti dažai (angl. dye ink), kurie, lyginant su pigmentiniu rašalu, leidžia išgauti kokybiškesnes nuotraukas.

"PIXMA iX6550" išpurškiamo rašalo lašelio dydis siekia 1 pikolitrą, o didžiausia galima spausdinių skiriamoji geba - 9600dpi. Bespalviu režimu įrenginys per minutę atspausdina vidutiniškai 11,3 A3 formato lapų, o dirbdamas spalviniu režimu per tą patį laiką įveikia vidutiniškai 8,8 A3 formato lapų. Spausdintuvas taip pat leidžia spausdinti fotolaboratorijos kokybės 10x15cm formato nuotraukas, nepaliekant balto rėmelio. Atspausdinti vieną nuotrauką trunka apytiksliai 36 sekundes.

"PIXMA iX6550" programinė įranga užtikrina gausų funkcionalumą:
  • "Easy-WebPrint EX" įskiepis leidžia nesudėtingai spausdinti iš įvairių interneto svetainių surinktus vaizdus;

  • paslauga "Solution Templates" leidžia atsisiųsti įvairių spausdinimo šablonų, kurie yra suderinami su programa "Microsoft Word";

  • "Canon Easy-PhotoPrint EX" leidžia kokybiškai ir lengvai spausdinti fotomedžiagą ir turi tiesioginę sąsają su internetine nuotraukų saugykla "Flickr";

  • "Full HD Movie Print" leidžia vartotojams spausdinti atskirus HD videoįrašo kadrus (su sąlyga, jog videomedžiaga įrašyta su filmavimo režimą palaikančiais "Canon" fotoaparatais).

Daugiau informacijos apie šį gaminį rasite gamintojo svetainėje. Detalesnę apžvalgą rasite šiame puslapyje. Lietuvoje "PIXMA iX6550" įsigyti galite iš šių internetinių parduotuvių:

Canon PIXMA iX6550 Skytech.lt

Pageidaujantys įsigyti kiek funkcionalesnį, tačiau truputį didesnių gabaritų gaminį, gali rinktis taip pat A3 formatą palaikantį spausdintuvo modelį "Canon PIXMA iX7000", kurį galima įsigyti šiuo adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: