Pristatyta nauja internetinė kamera „Logitech HD Webcam C615“  (0)

„Logitech“ šiandien pristatė nešiojamą internetinę kamerą „Logitech HD Webcam C615“, tinkančią ir PC ir „Mac“ kompiuteriams, kurią paprasta naudoti vaizdo pokalbiams, filmuoti didele raiška (HD) ne tik darbo vietoje, bet ir išvykus į komandiruotę ar linksminantis vakarėlyje. Tai leidžia jos sudedama konstrukcija, automatinio fokusavimo funkcija ir 360 laipsnių kampu pasukamas objektyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Logitech HD Webcam C615“ galima naudotis 720p kokybės vaizdo pokalbiais per „Skype“, „FaceTime“ („Mac“ programa), „Logitech Vid HD“ bei „Windows Live Messenger“. Taip pat ji suderinama su įprastos kokybės vaizdo pokalbiais per „Yahoo! Messenger“, „iChat“, „AOL Instant Messenger“ (AIM) ir kitomis populiariomis bendravimo programomis, todėl su šia internetine kamera bus paprasta palaikyti ryšį su draugais, šeima ar kolegomis, naudojant įprastas programas.

„Logitech HD Webcam C615“ turi funkciją, kuri leidžia vieno mygtuko spustelėjimu įkelti įrašą ar nuotrauką į „Facebook“, „YouTube“, „Twitter“ portalus. Kamera yra komplektuojama su 90 cm ilgio USB kabeliu ir yra pritaikyta trikojui, kad ja būtų galima filmuoti įvairiais kampais. Verta paminėti, jog analogiškas integracijos su internetinėmis paslaugomis funkcijomis pasižymi ir šiuo metu Lietuvoje prekyboje esančios internetinės vaizdo kameros, tokios kaip "Logitech HD Pro Webcam C910" bei pigesnis ir lengviau kišenę "ištuštinantis" modelis "Logitech HD Webcam C510".

„Mes suprantame, kaip šiuolaikiniams keliautojams yra svarbu nuolat palaikyti ryšį – nesvarbu, ar išvykus laisvalaikiu, ar darbo reikalais. Todėl su malonumu pristatome HD internetinę kamerą, kuri supaprastina vaizdo pokalbius ir dalijimąsi įrašais kelionės metu, – sakė „Logitech“ viceprezidentas ir vaizdo priemonių vartotojams padalinio generalinis direktorius Joergas Tewesas. – „Logitech HD Webcam C615“ yra sukurta siekiant maksimalaus lankstumo bet kuriems poreikiams. Komplektuojama visa įranga, reikalinga filmuoti, kartu pateikiamos PC ir „Mac“ kompiuteriams tinkančios priemonės paprastam medžiagos apdorojimui“.

„Logitech HD Webcam C615“ yra integruotas autofokusavimo mechanizmas, užtikrinantis ryškų vaizdą net ir filmuojant iš itin arti. Taip pat yra mikrofonas, kuris padeda apsaugoti pokalbius nuo aplinkos triukšmo. Su naujausia „Logitech“ internetine kamera vartotojai taip pat gali fotografuoti 8 mln. taškų (patobulintas programiškai) nuotraukas, tuo tarpu įdiegta „Logitech Fluid Crystal Technology“ užtikrina sklandesnį filmuotą vaizdą, ryškesnius paveikslėlius, daugiau spalvų ir aiškesnį garsą realiomis sąlygomis.

„Logitech HD Webcam C615“ Europoje parduotuvėse turėtų pasirodyti rugsėjį ir jos siūloma mažmeninė kaina sieks 79,99 euro (apie 276 litus).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: