„Logitech“ pristatė itin tikslią ir jautrią optinę pelę „Gaming Mouse G400“  (0)

„Logitech“ išleido naują optinę pelę „Logitech Optical Gaming Mouse G400“, skirtą kompiuterinių žaidimų entuziastams. Didelis našumas ir itin preciziškas optinis jutiklis suteikia privalumų valdant savo personažus kompiuterių ekranuose arba taikantis į virtualius priešininkus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Logitech Optical Gaming Mouse G400“ pelės optinio atpažinimo sistema pasižymi 3600 dpi skiriamąja geba ir tai leidžia labai tiksliai nusitaikyti, be to, pelės veikimo charakteristikas galima pakeisti žaidimo metu: nuo preciziško taikymosi naudojant 400 dpi skiriamąją gebą, galima čia pat pereiti prie žaibiškų manevrų su 3600 dpi skiriamąja geba ir tam nereikia pertraukti žaidimo.

Rinkoje G400 turėtų pakeisti savo pirmtakę – „Optical Gaming Mouse MX518“, kurią šiuo metu Lietuvoje galima įsigyti už apytiksliai 120 litų. Planuojama, kad „Logitech Optical Gaming Mouse G400“ bus pradėta prekiauti vasaros viduryje. Siūloma jos mažmeninė kaina – 44,99 euro (apie 155 litus). Pageidaujantys dar aukštesnių efektyvumo charakteristikų, gali rinktis taip pat G serijai priklausančius ir jau anksčiau prekyboje pasirodžiusius pelių modelius „Logitech Gaming Mouse G500“ arba „Logitech Gaming Mouse G700“, kuriose judesio sekimas vykdomas ne optiniu, o didesne skiriamąja geba ir jautriu pasižyminčiu lazeriniu jutikliu.

Naujoji žaidimų pelė G400 didele maždaug 1000 pranešimų per sekundę sparta siunčia duomenis į kompiuterį per USB jungtį. Tai daugiausia, ką galima pasiekti per USB ir 8 kartus sparčiau, nei geba įprastos optinės pelės. Tad judesiai pele akimirksniu perkeliami į žaidimą, taip padidinant tikslumą.

„Logitech Optical Gaming Mouse G400“ yra sukurta taip, kad kiekvienas jos bruožas suteiktų kuo daugiau tikslumo, reikalingo žaisti naujausius žaidimus“, – teigė „Logitech“ atstovas Lietuvoje Alimas Zaubidovas.

Patogi rankai pelės forma leis žaisti ilgai ir nejausti diskomforto, padidinto atsparumo mygtukai ir glotni apačia, kuri lengvai slysta paviršiumi, sukurti taip, kad atlaikytų intensyvius žaidimus. Pelėje taip pat įmontuoti 8 programuojami mygtukai, kuriais galima paprastai valdyti pelės veikimą išvengiant sudėtingų pakartotinų nustatymų. Daugiau apie „Logitech Optical Gaming Mouse G400“ galima sužinoti www.logitech.com svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: