Microsoft: Trečiosios kartos „Xbox“ pristatysime 2012 metais  (0)

Mes jau žinome, kokį naujos kartos žaidimų kompiuterį ruošia „Nintendo“, kaip jis atrodys ir kokios bus jo funkcijos, tačiau kol kas nieko konkretaus negirdėjome iš programinės įrangos giganto „Microsoft“ apie jo ateities planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, Microsoft po visai neseniai įvykusios žaidimų parodos „E3 2011“ pareiškė, jog jų trečiasis žaidimų kompiuteris, kuris šiuo metu žinomas preliminariu „Xbox 3“ (arba „Xbox 720“) vardu, bus pristatytas kitais metais, 2012, veikiausiai vasarą, kaip tik naujojo sezono žaidimų parodos „E3 2012“ metu. Kompanija su savuoju ir šiandien prekyboje esančiu „Xbox 360“ pradėjo septintąją žaidimų kompiuterių kartą. Teigiama, jog naujasis produktas bus kuriamas „DirectX 11“ technologijos pagrindu.

Remiantis internete sklandančiais gandais, „Microsoft“ savo produktą sieks pristatyti anksčiau, nei „Sony“ išleis dabartinio „PlayStation 3“ įpėdinį „PlayStation 4“. Nors esama nepatvirtintų duomenų, jog didžiausi žaidimų gamintojai jau pradėjo naujos kartos „Microsoft“ žaidimų kompiuteriui skirtų žaidimų kūrimo darbus, jie išlieka gandų lygmenyje. Visgi visai realu, jog „Xbox 3“ pasirodys dar 2012 metais, veikiausiai jų pabaigoje, per šventinį sezoną, kadangi tokio strateginio veiksmo kompanija bus priversta imtis dėl konkurentų spaudimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: