MSI paspartino nešiojamo kompiuterio procesorių iki 4,16 GHz  (31)

Kompanija MSI nusprendė išsklaidyti mitą apie blogą nešiojamų kompiuterių komponentų spartinimo potencialą. Reikia pažymėti, jog kompanija jau senokai pasirinko žaidimams skirtų nešiojamų kompiuterių segmentą, kad galėtų išsiskirti tarp konkurentų, tad logiška, jog pirmieji gaminiai orientuoti būtent į kompiuterinių žaidimų mėgėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradžiai apie kompiuterio specifikacijas: nešiojamasis kompiuteris „MSI GT780DX“ komplektuojamas su 17 colių įstrižainės ekranu ir „Core i7-2920XM Extreme Edition“ procesoriumi, „GeForce GTX 570M“ su 3 GB GDDR5 tipo vaizdo atmintimi, dviem standžiaisiais diskais ir keturiais operatyvios atminties moduliais po 4 GB, kompiuterio svoris – 3,85 kg. MSI teigimu, dauguma konkurentų šioje kategorijoje sveria ne mažiau kaip 4,5 kg.

Išskirtine "MSI GT780DX" savybė yra jo mikroprocesorius "Core i7-2920XM", kuris paspartintas iki 4,16 GHz be jokių papildomų aušinimo sistemos modifikacijų. Teigiama, jog centrinio procesoriaus ir grafinio adapterio temperatūra, dirbant standartiniu režimu, neviršys 80oC laipsnių. Aišku, tai nėra mažai, tačiau aušinimo sistema vis tik etaloninė, o procesoriaus dažnis toks, kokį paprastai mato stacionarių kompiuterių savininkai su rimtomis oro aušinimo sistemomis.

Norintys susipažinti su šios sistemos sparta gali apsilankyti gamintojo puslapyje, kuriame pateikiami kai kurių testų rezultatai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (31)