Naujojo „iPad“ atsparumo testai, arba kam reikalingas „Gorilla Glass“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EdvasP 2012-03-21 11:54
Nesuprantu tyrimo esmes. Taigi elektroninis prietaisas, ko cia is to iPado nori. Tegul dar laptopus savo pradeda metyt, telefonus, automobilius i medzius ir sienas pabando padauzyt.. o isvis, geriausia, tegul du draugeliai ilipa i medi ir neria galva zemyn , vienas su geltona kepure, kitas su melyna. Paziures koks skirtumas nukritus
Evaldas 2012-03-21 12:21
Esmė tyrimo produkto tvirtumas. Žinom, kad ne mėtymui skirti toki dalykai, bet atsitinka, kad daiktas nukrenta ant kieto paviršiaus.
TOMAZZ 2012-03-21 14:00
Tai cia ir idiotui turetu buti aisku, kas atsitiks jeigu numesi ji. Na nebent amerikonams kurie ir svarstykliu programele parsipute ir uzlipe ant ekrano tikejo, kad ju svori parodys.
bullka 2012-03-21 14:02
Paprastai daiktai, kurie nėra specialiai pritaikyti (visokie rugged daiktai karo pramonėje ir statybų sektoriuje) nukritę - dužta (arba apsigadina). Tad čia tų testų prasmė - viso labo populiarinimasis Youtube portale.
EdvasP 2012-03-21 14:13
Tai aisku kad del populiarumo. Reikia ir man susigalvot koki testa, pavadint filmuka ''iPad bla bla'' test ir garantuoju perziuru bus daug
faktas 2012-03-21 17:51
Tai Gorilla Glass yra beveik bevertis daiktas?
720p 2012-03-21 18:14
Nors gorrila glass ir geriau apsaugo,bet ant stiklinio pavirsiaus zymiai maloniau valdyti planseta/telefona ir nesvarbu ar pirstas sausas ar dregnas.
laimius 2012-03-21 21:01
Jums neidomu, man idomu. ir čia mano nuomonė gerokai skiriasi nuo tų "nereikia mėtyti". Pirmiausia - niekas specialiai nemėto bet taip atsitinka. visi yra sudaužę lėkštę ar puoduką, išpylę kavą ar numetę mobilų. Tad niekas to tyčia nedaro bet atsitinka. Tiesa pasakius nemaniau kad iš tokio žemo aukščio skils, specifikacija nesidomėjau bet gorila glass arba bet chemiškai apdorotas stiklas bent jau "stalo aukšti" turėtu išgyventi. Na realiai už tokia kainą krentant ant lygaus paviršiaius (be atsikišimų, ar akmenukų) norėtusi kad prietaisas išgyventu. Manau konkurentai su tuo susidoroja geriau, kaip ankstesnių testų pavyzdžiai parodė apie tel. O dar pridėjus, kad iPad'as praktiškai netaisomas, tai nukrito ir mesk lauk.
MindaugasV85 2012-03-21 22:43
Nu jūs , o tada rėkaukite apie tą "kam čia mėtyti". Apple kokybė tikrai nėra "šiuolaikiška".
dyendy 2012-03-22 01:12
Na visu pirma cia ne stiklas kaltas kiek korpuso konstrukcija - aliuminis. Cia skirtumas kaip tarp plaktuko ir guminio plaktuko gaunasi... Na ir pries keleta dienu vienas radio ghostas pasakojo kaip jis nusipirko iPad po 4h sugebejo numesti ir suskaldyti ekrana...
MNM 2012-03-22 02:17
Man tai visai patinka, kai meto zaislus kainuojancius po 2K Lt. O jei rimtai, tai visu pirma nei vienas gamintojas negamina siuolaikines elektronines technikos, kuris tarnautu labai ilgai. Paziurekit kiek laiko praejo ir kada isleido tarkim, kad ir nauja iPad ar iPhone. Praktiskai, pusmetis-metai ir tavo zaislas jau senas. Paprasciausia verslo koncepcija, gaminti vienkartinius ir neilgaamziskus dalykus (neimkim ekologiniu aspektu). Na, o siu metomu video esme, parodyti kas nutiks, jei nukris is vieno ar kito aukscio pries ismetant paciam (netycia) is ranku sita zaisla. O visa tai, kas isleidziama naujausia, visada kainuos nezmoniskus pinigus, vien del mados. T.y. nori buti pirmas - mokek brangiai. Nors kaip zinia, siuolaikine technika pasensta greiciau, nei speji suvokti, kad gal laikas pakeisti prietaiso akumuliatoriu. Dar ko nepaminejau, visiems tiems, kuriems viskas slysta is ranku, kai kurie gamintojai parupina specialiu aparaturos modeliu, kuriuos gali metyti i sveikata. Tik kaip zinia, nelabai didelis pasirinkimas bus dizaino, spartos ar isskirtinumo atzvilgiu. Tiesiog aparatas bus aptrauktas storesne guma ar ikistas i hermetiska korpusa. Tik gaila, kad techninis vidus pasens greiciau, nei spes ta apsaugine apdaila nusideveti. Siaip ar taip, verslas yra verslas, kai vienas gamina technika, o kitas gamina tai technikai "rubus". Taigi, kas nori saugoti zaislus siek tiek ilgesniam laikotarpiui, nei jie pasens, visada aksesuarais aprengs.
xaos343 2012-03-22 09:57
Koks skirtumas koks yra ekrano pazeidimo lygis. Vis tiek toliau nenaudosi tokio irenginio ir eisi pirkti naujo, svarbiausia, kad kietasis diskas isliktu ir tai jeigu duomenys saugomi tik jame.
Linas83 2012-03-27 22:41
Ku straipsnyje radai kad kazka rasytu apie Gorilla Glass? Obuolys nenaudoja jo, tai todel ju gaminiai taip lengvai yra sudauzomi.
Arthuras 2012-03-27 22:58
Naaaaa, obuoliuko fanai, kur jūs?