Norintys įsigyti išmanųjį telefoną iPhone 5, turi tą padaryti iki rugsėjo 28 d.: vėliau jo prekyba bus nutraukta  (5)

Į internetą patekęs mažmeninės prekybos tinklo „Telus“ vidinis dokumentas, kuriame nurodomos įvairių mobiliosios elektronikos gamintojų produktų planuojamos prekybos pabaigos datos, atskleidė, kad kompanija „Apple“ nurodė nuo rugsėjo 28 dienos nutraukti prekybą savo išmaniaisiais telefonais „iPhone 5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svetainės apžvalgininkai pastebi, kad laukiant naujų „Apple“ produktų, kurie, kaip manoma, bus pristatyti rugsėjo 10 d. įvyksiančiame bendrovės renginyje, apie būsimąjį naujos kartos telefoną sąlyginiu pavadinimu „iPhone 5S“ jau žinoma daugiau, nei apie bet kokį kitą ankstesnį „Apple“ išmaniųjų flagmaną. Naujausias „Telus“ komercinės informacijos „nutekėjimas“ papildo šias žinias. Daugelis apžvalgininkų jau anksčiau spėjo, kad „Apple“ nutrauks prekybą „iPhone 5“ telefonais netrukus po to, kai tik pateiks rinkai naujausios kartos modelį. Kadangi „Telus“ grafike nurodoma, kad prekyba „iPhone 5“ bus nutraukta rugsėjo 28 dieną, „Engadget“ mano, jog „Apple“ iš tikrųjų gali „išimti“ iš rinkos „iPhone 5“, kad iškart „išvalytų“ kelią naujajam pigesniam „iPhone 5C“. Manoma, kad techniniu požiūriu „iPhone 5C“ ir dabartinis „iPhone 5“ bus identiški, tik „iPhone 5C“ turės plastikinį korpusą. Tokiu atveju pirkėjams būtų patraukliau įsigyti atpigintą „iPhone 5“ metaliniu korpusu, nei už tokią pat ar panašią kainą pirkti identišką plastikinį „iPhone 5C“.

Anksčiau „Apple“ naujas „iPhone“ versijas pateikdavo rinkai maždaug po 10 dienų nuo jų oficialaus pristatymo, taigi, rugsėjo 28 dienos data kaip galima prekybos „iPhone 5S“ pradžia ir „iPhone 5“ prekybos nutraukimas atitiktų tradicinį tvarkaraštį.

Taigi, jei nenorite prarasti galimybės įsigyti „iPhone 5“, turėtumėte suskubti jį nusipirkti iki rugsėjo 28 d. - šiuo metu „iPhone 5“ Lietuvoje parduodami su nuolaidomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(2)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: