Šiemet Dell išleis mažiausiai du Windows planšetinius kompiuterius  (0)

Kompanijos Dell demonstruojama karšta meilė Windows planšetiniams kompiuteriams yra lengvai paaiškinama. Iš vienos pusės, šiame segmente yra mažiau konkurentų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš kitos pusės, panašūs mobilūs įrenginiai yra populiarūs tarp verslo vartotojų, kurie ne taip jautriai reaguoja į kainą, kaip išlepinti eiliniai vartotojai. Be to, Dell prekinis ženklas populiarus būtent verslo sektoriuje, taigi gaminti atitinkamo tipo planšetinius kompiuterius kompanijai „liepė pats dievas“.

Puslapis DigiTimes, remdamasis kompanijos Dell atstovų komentarais, pareiškė, jog amerikiečių kompanija šiame pusmetyje išleis mažų mažiausiai kelis planšetinius kompiuterius, kuriuose bus įdiegta OS Windows. Tai reiškia, kad į operacinės sistemos Windows 8.1 perspektyvas Dell žiūri su optimizmu.

Kadangi daugiau ką nors komentuoti kompanijos Dell atstovai atsisakė, taivaniečių puslapis užpildė spragą iš tradicinių (anoniminių) šaltinių. Pastarieji paaiškino, kad verslo segmentui bus pasiūlytas 8“ ekraną turėsiantis Windows planšetinis kompiuteris. Be to, amerikiečių kompanija išleis iš 10“ ekraną turėsiantį modelį, kurio pagrindą sudarys Intel Core arba Atom procesorius.

Parodoje Computex 2013 kompanija Intel jau demonstravo planšetinio kompiuterio prototipą, kuris veikė su Haswell platforma, taigi visai tikėtina, kad būtent panašiais modeliais apsiginkluos ir kompanija Dell.

Šiuo metu Lietuvoje prieinamą Dell planšetinių kompiuterių asortimentą ir kainas galite peržiūrėti štai čia.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)