„Apple“ pristatė pigesnį kompiuterio „iMac“ modelį  (0)

„Apple“ trečiadienį patyliukais išleido mažiau kainuojantį ir atnaujintą 21 colio įstrižainės ekraną turintį kompiuterį „iMac“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, jog naujo, stalinio kompiuterio modelio kaina dabar sieks 1099 JAV dol. Iki šiol pigiausias „iMac“ modelis kainavo 1299 JAV dol. Tiesa, kainos JAV kaip taisyklė neturi nieko bendro su lietuviškomis kainomis - tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti, kiek šiuo metu pas mus kainuoja „iMac“ kompiuteriai.

Tačiau atnaujintas modelis sulaukė ne tik kainos, bet ir vidinių naujovių. Pigiausias „iMac“ dabar pasižymės dviejų branduolių ir 1,4 gigaherco (GHz) „Intel i5“ procesoriumi, 500 gigabaitų talpos vidiniu kietuoju disku, 8 gigabaitų operatyviąja atmintimi bei „Intel HD 5000“ grafikos plokšte.

Vartotojai taip pat galės rinktis ir nestandartinės konfigūracijos šio modelio variantus, pavyzdžiui, su 1 terabaito talpos kietuoju, „Fusion Drive“ ar 256 gigabaitų talpos SSD disku.

Visi kiti „iMac“ modeliai ir toliau išlieka prekyboje.

Atnaujintas „iMac“ kompiuteris jau artimiausiu metu turėtų pasiekti ir autorizuotas „Apple“ produkcijos parduotuves Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(10)
(25)
(-15)

Komentarai (0)