„Samsung Galaxy Tab A“ apžvalga: planšetas pirmam kartui? (Video)  (0)

Pristatome 9.7 colių ekrano įstrižainę turinčio „Samsung Galaxy Tab A“ planšetinio kompiuterio apžvalgą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginio proporcijos ir ekrano apšvietimas leidžia įžvelgti planšetinio kompiuterio pritaikymą skaitymui ir naršymui internete. Tinkamą apšvietimą užtikrina skaitymo ir prie aplinkos šviesos pristaikantis režimai.

Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog šis „Samsung“ planšetinis kompiuteris turi gana mažą ekrano raišką – 1024 x 768 pikseliai. Įdomu tai, jog tokia raiška pasižymėjo pirmasis, prieš 5 metus pagamintas „Apple iPad“ planšetinis kompiuteris. Tokia raiška lemia, jog ekrane matosi kiekvienas taškelis, todėl drąsiai galima teigti, jog filmų ir kompiuterinių žaidimų mėgėjai prieš įsigydami šį „Samsung“ įrenginį, turėtų gerai pagalvoti ar verta rinktis būtent šį produktą.

Tačiau kalbant apie našumą, „Samsung Galaxy Tab A“ – tikrai neblogas variantas. Sveriantis tik 450 gramų planšetinis kompiuteris turi 4 branduolių procesorių ir 2 GB RAM atminties, 5.0 „Android“ sistemą, o visa tai lemia galingą ir itin sklandų veikimą.

„Samsung Galaxy Tab A“, kaip ir daugumos kitų planšetinių kompiuterių kameros galimybės yra gana ribotos. Kita vertus, 5 megapiksleių galinės kameros raišką kompensuoja puikus automatinis fokusavimas. Priekinė kamera turi tik 2 megapikselius siekiančią skiriamąją gebą.

Pasirinkus „Samsung Galaxy Tab A“ vaikų režimą, randama daug įvairių vaikiškų skaitmeninių programėlių. Su šiuo planšetiniu kompiuteriu tėvams nereikės nerimauti dėl to, kiek laiko jų vaikas praleis naudodamasis įrenginiu. Tereikia įjungti laiko apribojimo funkciją ir nustatyti naudojimo laiką.

Planšetinis kompiuteris gali pasigirti talpiu akumuliatoriumi. Naudojant įrenginį skaitymui 1 valandą per dieną, įkrovimo prireiktų po maždaug 1,5 mėnesio.

Naudojimuisi internetu „Samsung“ tradiciškai siūlo du planšetinio kompiuterio modelius: vienas tik su Wi-Fi, kitas su Wi-Fi, 3G ir 4G ryšiais. Vidinės atminties talpa siekia 16 GB, tačiau vartotojui prieinama tik 11 GB. Iki 128 GB išorinės atminties kortelės skaitytuvas sudaro gana solidžią saugyklą, kurios turėtų užtekti visiems mėgstamiausiems failams.

„Samsung“ šiame įrenginyje be grakštesnio dizaino ir šiek tiek papbulintos kameros praktiškai nepasiūlė nieko naujo, todėl šis variantas tinkamiausias tiems, kurie planuoja įsigyti savo pirmąjį planšetinį kompiuterį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (0)