Kuo ypatingi staliniai kompiuteriai „Powered by Asus“ (Video, Apžvalga)  (1)

Tailandiečių kompanijos „Asus“ nešiojami kompiuteriai yra tarp perkamiausių Lietuvoje. „Asus“ prekės ženklo įrenginių populiarumą ko gero lemia puikus kainos ir kokybės santykis. Į Lietuvą neseniai atkeliavo naujausias „Asus“ kūrinys – „Powered by Asus“ stacionarūs kompiuteriai. Kuo jie skiriasi nuo populiarių Lietuvoje surinktų stacionarių kompiuterių?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Powered by Asus“ pavadinimas išduoda, jog esminiai stacionarių kompiuterių komponentai yra iš „Asus“ stovyklos. Pagrindinis „Powered by Asus“ kompiuterių privalumas – ne tik kokybiški komponentai, bet ir begalė patentuotų technologijų, pavyzdžiui:

  • Įtampos kontrolės funkcija, leidžianti taupyti energiją ir didinanti sistemos stabilumą.
  • Viršsrovio saugikliai, padidinantys komponentų atsparumą trumpiems sujungimams ir perkrovai.
  • Elektrostatinių iškrovų apsauga, užtikrinanti, kad jungiant prie kompiuterio išorinius komponentus nei jie, nei kompiuteris nebus pažeisti.
  • Aukštos kokybės kondensatoriai – labai svarbi detalė norint patvaraus kompiuterio. Labai dažnai būna, kad dėl jų prastos kokybės sugenda pagrindinė plokštė.

Stacionarūs kompiuteriai „Powered by Asus“ siūlo dedikuotas vaizdo plokštes, ne vien geležį, bet ir gausybę patentuotų technologojų. Jų dėka šio tipo vaizdo plokštės dirba itin sparčiai. Nuo perkaitimo vaizdo plokštėse įdiegta aušinimo sistema: ventiliatoriai pučia dulkes į išorę, o pati aušinimo sistema optimizuota taip, kad aušinimo strypai būtų kuo arčiau grafinio procesoriaus ir taip dar labiau aušintų plokštę. 

Kaip pagrindinėse, taip ir vaizdo plokštėse įdiegti tik aukščiausios kokybės kondensatoriai. Aistringi žaidėjai ar mėgstantys išbandyti kompiuterio galimybes, gali rinktis kompiuterį su „Intel Z 97“ lustų rinkiniu, kuris leidžia spartinti ne tik vaizdo plokštę, bet ir patį procesorių.

„Powered by Asus“ stacionarių kompiuterių serija siūlo plačiausias komplektacijų galimybes. Rinktis galima tikrai iš gausių variantų, pavyzdžiui, nuo darbinio „Celeron“ iki sparčiojo „Core i7“ ar „AMD“ aštuonių branduolių procesoriaus.

Visi „Powered by Asus“ kompiuteriuose naudojami komponentai yra aukščiausios klasės: „Kingston“ SSD diskai, „Samsung“ optiniai įrenginiai. Komponentai atrinkti ne tik dėl jų kokybės, bet ir dėl greito veikimo. Tiek procesoriai, tiek vaizdo plokštės atlaikė galybę spartumo testų.

Na ir paskutinis, bet bene svarbiausias dalykas - kaina. Ar šie kompiuteriai brangūs, ar pigūs - galite įvertinti patys, peržvelgę jų lietuviškas kainas ir asortimentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(14)
(-10)

Komentarai (1)