Išskirtinė dovana vaikams nuo 8+ metų - šautuvai konstruktoriai: nuo 307 iki 1406 detalių, atitinka tikrus ginklų modelius, po surinkimo šaudo plastikinėmis/guminėmis kulkomis, jokios rizikos sužeidimams (iš Lenkijos, Video)  ()

Ar esate matę kažką panašaus? Stebėtina, kokių šiais laikais galima rasti žaislų. Ir patenkinti pirkėjai teigia, kad jie visiškai saugūs naudoti ir suteikia daug smagių akimirkų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-08-31 Išskirtinė dovana vaikams nuo 8+ metų - šautuvai konstruktoriai: nuo 307 iki 1406 detalių, atitinka tikrus ginklų modelius, po surinkimo šaudo plastikinėmis/guminėmis kulkomis, jokios rizikos sužeidimams (iš Lenkijos, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

AliExpress galima rasti išties labai įdomių šautuvų-konstruktorių. Puikių kainų intriguojantys ir gerai pirkėjų vertinami žaislai.

Iškart verta pažymėti, kad tai yra visiškai saugūs naudoti žaislai. Atitinka CE, CCC, EN71 standartus ir šaudo guminėmis kulkomis.

Patys pirkėjai pažymi, kad kulkos pagamintos iš minkštos EVA medžiagos ir tų kulkų skriejimo greitis yra gana simbolinis, tad susižalojimo ar sužalojimo tikimybė yra lygi nuliui.

Šiuo metu galima rinktis iš įvairių modelių ir jie netgi bus atsiunčiami iš Lenkijos sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą labai greitas.

Beje, šiuos žaislus parduoda ta pati parduotuvė, tad jei užsisakysite skirtingus modelius ir iš to pačio sandėlio, tai visus juos atsiųs vienu metu ir vienoje pakuotėje.

   
Lenkijos sandėlis!

WW2 šautuvo konstruktorius „Cada C61010“

>> Video <<

 

40€

AliExpress, Lenkija

653 detalės

Guminės kulkos

Rekomenduojama nuo 8+ metų

Mokesčiai iš AliExpress

Pistoleto konstruktorius „Cada c81007|C81008|C81009“

>> Video <<

 

10€

AliExpress, Kinija

307|359|412 detalės

Plastikiniai šoviniai

Šūvio nuotolis 2.5-3 m.

Rekomenduojama nuo 8+ metų

Mokesčiai iš AliExpress

Video rasite čia

   
Lenkijos sandėlis!

Automatinio šautuvo konstruktorius „Cada C81021 1:1 SWAT“

>> Video <<

 

93€

AliExpress, Lenkija

1406 detalės

Rekomenduojama nuo 12+ metų

Plastikinės kulkos (10 vnt)

Mokesčiai iš AliExpress

Konstruktoriai yra įdomūs ir tuo, kad iš pradžių juos teks patiems surinkti. Tad taip lavinami vaiko erdviniai, motoriniai ir kiti gebėjimai. Stambesni ginklai turi ganėtinai daug detalių, tad čia reikės kiek padirbėti. Pirkėjai teigia, kad pats surinkimo procesas yra aiškus, tačiau reikia kantrybės ir atidumo.

Surinkus visas detales - belieka tik keliauti į lauką ir išmėginti naująjį savo žaislą. O galutiniu rezultatu pirkėjų vaikai lieka labai patenkinti, gali su draugais pažaisti tikrą karą. Žinoma, simboliniame lygyje. 

Kaip surenkamas vienas iš tokių šautuvų:

Štai čia pateikiamas ir nuotaikingas vieno iš šautuvo-konstruktoriaus demostracinių Video:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()