Fantastiška „Tronsmart“ naujovė. Stiprus garsas, APP valdymas, LED apšvietimas ir net stiprintuvo funkcija (FOTO, „Tronsmart Bang Max“ apžvalga)  (1)

Kompanija „Tronsmart“ nepaliauja mūsų stebinti savo naujovėmis. Šį kartą apžvelgėme jos naujausią gaminį, belaidę garso kolonėlę „Tronsmart Bang Max“: net 130W galios, reguliuojamos LED šviesos, valdymas per programėlę, ir net iki 24h trunkantis grojimas su viena akumuliatoriaus įkrova. Bet apie visus įspūdžius papasakosiu detaliau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Tronsmart Bang Max“ 130W belaidė kolonėlė

231,99 -52€ 231,99€

179,99€

Imu!

iš Lenkijos sandėlio

Akcijos kaina! + Dovana Tonsmart Trip

mažiausia kaina rinkoje

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d. (Pirmieji pristatymai prasideda nuo 08.29, Pre-Sale žemos kainos akcija, galioja iki rugsėjo 15 d.)

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

„Tronsmart Bang Max“

 

Privalumai: 

  • labai greitas pristatymas į Lietuvą – per 3-5 d.d.
  • saugiai supakuota – viskas savo vietose
  • puiki pagaminimo kokybė ir išvaizda
  • labai intuityvus valdymas, mygtukai puikiai reaguoja į paspaudimus, yra šviesų indikatoriai
  • LED šviesos – skirtingi režimai, valdoma su mygtuku ant kolonėlės ir APP, puikiai atrodo
  • Net 130W galios; 2 aukštų dažnių + 2 žemų dažnių + 2 vidutinių tonų garsiakalbiai, atkuriamo dažnio intervalas 50Hz-20kHz
  • patentuotas „SoundPulse“ techninis sprendimas
  • galingas garsas, jo yra itin daug – puikiai tinka garsiems vakarėliams patalpų viduje ir lauke
  • IPX6 reitingas – atspari vandeniui
  • svarbiausios jungtys: USB, AUX/3.5mm, 6.35mm, TF/SD kortelės
  • muziką galima leisti Bluetooth 5.3 ryšiu, pajungus 3.5mm laidu, iš atminties kortelės, USB atmintuko
  • mikrofono jungtis ir gitaros stiprintuvo įėjimas valdomi atskirais reguliatoriais
  • Dual Audio režimas - vienu metu Bluetooth 5.3 ryšiu prijungiami 2 skirtingi įrenginiai ir patogiai akimirksniu persijungiama prie norimo grojaraščio
  • SBC muzikos kodavimas
  • 11.1V 18000mAh baterija – užtenka iki 24 val. (klausantis 50% garsumu)
  • pilnas baterijos įkrovimas per 5 val.
  • galima prie kolonėlės prijungti kitą įrenginį ir įkrauti jo bateriją
  • palaiko APP
  • galima tarpusavyje suporuoti dvi kolonėles ir turėti dar daugiau Stereo garso
  • Palaiko garso sinchronizaciją su daugiau kaip 100 „Tronsmart Bang Max“ kolonėlių (transliavimo režimas)

Trūkumai:

  • kolonėlė yra iš didesnių: 470 x 199 x 260 mm; apie 5,98kg
  • tai nėra studijinio tipo kolonėlė. Ji skirta vakarėliams, energingos muzikos klausymui ir tą daro puikiai

„Tronsmart Bang Max“ pristatymas, pakuotės turinys

Nešiojama belaidė kolonėlė „Tronsmart Bang Max“ atkeliavo iš internetinės parduotuvės „Geekbuying“. Tradiciškai, visas pristatymas užtruko nepilną savaitę, iš Europoje (Lenkijoje) esančio sandėlio.

Beje, šiuo metu „GeekBuying“ vyksta akcija, kurios metu „Tronsmart Bang Max“ galima įsigyti už mažesnę kainą ir tuo pat metu pirkėjai dar gauna dovaną „Tronsmart Trip“ neperšlampančią kelioninę kolonėlę.  

Pakuotė poroje vietų buvo nežymiai įlenkta (tiek, kiek matosi žemiau esančioje iliustracijoje), bet iš esmės tai buvo tik smulkmenos. Pati siunta buvo supakuota labai tvarkingai, ir kurjeris siuntą pristatė iki pat durų. 

„Tronsmart Bang Max“ dėžė yra didokų gabaritų, tačiau gana lengvai telpa rankose, jei reikėtų ją pernešti į kokią nors kitą vietą kartu su visu įpakavimu. 

Tronsmart Bang Max

Viduje pati „Tronsmart Bang Max“ kolonėlė buvo įdėta į paprastą polietileno maišelį. Tačiau papildomai buvo naudojami itin stori apsauginiai paminkštinimai, apsaugantys gaminį nuo bet kokių transportavimo metu galinčių atsirasti sutrenkimų. 

Kartu su pačia kolonėle viduje buvo maitinimo blokelis vidinei baterijai įkrauti, standartinis 3.5mm (AUX) laidas, kuriuo galima prijungti bet kokį ausinių išėjimą turintį garso šaltinį (pvz. telefoną), ir taip pat trumpa naudojimo instrukcija.

Tronsmart Bang Max

„Tronsmart Bang Max“ išvaizda

Šis „Tronsmart“ modelis atitinka visas vyraujančias dizaino tradicijas. 

Pats „Bang Max“ korpusas yra apvalus - o tiksliau, cilindro formos. Viršuje sumontuota rankena, kuri tolygiai susilieja su korpuso šoninėmis detalėmis. Žemo dažnio garsiakalbiai išdėstyti šonuose. 

Tronsmart Bang Max

Matmenų požiūriu, „Tronsmart Bang Max“ gana patogu nešti viena ranka. Žinoma, tiek svoris, tiek dydis visai neprimena tų mažų kišeninių kolonėlių. Tačiau dydis šiuo atveju atitinka gaminio galią: su 130W jūs tikrai galėsite „užkurti“ linksmą vakarėlį.  

Tronsmart Bang Max

Iš kitų dalykų verta paminėti, kad „Tronsmart Bang Max“ atitinka RoHS direktyvą, ribojančią kenksmingų medžiagų naudojimą, ir taip pat atitinka Europos CE standartą.

Dar vienas įdomus faktas yra ir tai, kad nors „Tronsmart Bang Max“ yra pagaminta Kinijoje, tiesiai ant gaminio dugno yra nurodyti ir Europoje (Vokietijoje) esančio prekybos atstovo kontaktiniai duomenys.   

Tronsmart Bang Max

„Tronsmart Bang Max“ kolonėlė yra įkraunama naudojant jai skirtą maitinimo blokelį. Ši kolonėlė reikalauja šiek tiek didesnės galios, nei gali atiduoti standartinė USB jungtis (ne „Type-C“), tad matomai tai buvo esminis veiksnys, dėl ko gamintojas nusprendė nenaudoti įkrovimo per USB laidą. 

Pats maitinimo blokelis yra labai kompaktiškas ir jo galingumas siekia 30W. 

Tronsmart Bang Max

Valdymo elementai - mygtukai - yra sumontuoti kolonėlės viršutinėje dalyke. Jie integruoti guma dengtame paviršiuje, siekiant užtikrinti „Tronsmart Bang Max“ atsparumą drėgmei. Ši kolonėlė nėra absoliučiai atspari vandeniui, tačiau prasidėjus lietui, jūs ją tikrai spėsite saugiai įnešti po stogu.

Gamintojas užtikrina, kad kolonėlės atsparumas vandeniui ir dulkėms atitinka IPX6 standarto reikalavimus.

Valdymo skydelyje yra štai tokie mygtukai ir indikatoriai (iš kairės į dešinę):

  • Keturių segmentų baterijos įkrovos indikatorius;
  • Įjungimo/išjungimo mygtukas;
  • Bluetooth būsenos indikatorius (mirksi suporavimo metu, o suporavus šviečia nuolat);
  • + ir - mygtukai didina/mažina garso lygį bei leidžia perjungti dainas (paspaudus ir palaikius 2 sekundes);
  • Trikampis grojimo pradžios mygtukas (paspaudus du kartus pakeičia garso šaltinį;
  • „Stereo“ suporavimo indikatorius (jei norite sujungti dvi kolonėles „Tronsmart Bang Max“ į vieną stereo garso sistemą
  • SP (EQ) mygtukas - greitasis EQ mygtukas, kurio papildomi nustatymai pasiekiami APP; Šis mygtukas taip pat aktyvuoja ir „Tronsmart“ firminę „Sound Pulse“ technologiją, kuri pagerina atkuriamo garso kokybinius parametrus. Iš visų EQ režimų, būtent „Sound Pulse“ man skambėjo maloniausiai.
  • TC mygtukas - galimybė aktyvuoti „garso transliavimo“ režimą; anot gamintojo, taip galite sujungti net šimtą „Tronsmart Bang Max“ kolonėlių į vientisą garso sistemą. 
  • ECHO įjungia skirtingus aido efektus (Default/Echo Boost/Echo Extra Boost). 

Tronsmart Bang Max

Šoniniai žemo dažnio garsiakalbiai užima visą korpuso šonų plotą. Jų membrana padaryta iš gumą primenančios medžiagos, identiškai kitiems rinkoje esantiems garsiakalbiams. Šią vietą derėtų saugoti labiau, kad nuo smūgio į aštresnius kampus membrana nepasižeistų. 

Žemo dažnio garsiakalbis taip pat turi integruotą LED apšvietimą, kuris keičiasi priklausomai nuo grojančios muzikos ypatumų. 

Tronsmart Bang Max

Man asmeniškai daugiausiai gerų emocijų sukėlusi „Tronsmart Bang Max“ dalis - jungčių ir reguliatorių skydelis. Jis yra sumontuotas kolonėlės apatinėje dalyje, ir papildomai yra uždengtas palyginti sandariu guminiu dangteliu.

Šiame skydelyje rasite tikrai daug ką:

  • Jungtis „microCD“ (TF) atminties kortelėms, kurias prijungus, galėsite klausytis kortelėje įrašytų muzikos failų;
  • A tipo USB jungtis išoriniams įrenginiams įkrauti (taip, „Tronsmart Bang Max“ gali veikti kaip išorinė baterija, per kurią galėsite pasikrauti savo telefoną!); per ją taip pat galite prijungti USB atmintinę ir iš jos groti muziką;
  • AUX (3.5mm) audio jungtis - pvz. telefonui arba kompiuteriui prijungti, jei jūs dėl kokių nors priežasčių negalite naudoti „Bluetooth“;
  • DC IN maitinimo lizdas kolonėlės baterijai įkrauti;
  • 6.35mm audio lizdas mikrofonui;
  • Dėmesio - Dar vienas 6.35mm audio lizdas antram mikrofonui ARBA gitarai. Taip, „Tronsmart Bang Max“ gali veikti kaip gitaros stiprintuvas!
  • Abu 6.35mm audio lizdai turi nepriklausomus stiprinimo (GAIN) ir garso (VOL) reguliatorius. Žodžiu, su elektrine gitara truputį metalo muzikos sugroti turėtų pavykti ;)

Tronsmart Bang Max

„Tronsmart Bang Max“ kolonėlės korpusas yra padengtas tipiniu apsauginiu tinkleliu, kuris turi papildomą ploną audinio sluoksnį. Plastikinių paviršių šioje kolonėlėje nėra daug, o tos vietos, kur tinklelis susijungia su plastmasės detalėmis, neturi jokių netolygumų ar nelygiai susidedančių detalių. Viskas pagaminta labai kokybiškai.

Tronsmart Bang Max

Atskirai paminėsiu rankeną. Ji yra plati, patogi, iš apačios net turi specialius minkštos medžiagos ruoželius, kurių pagalba kolonėlė dar patikimiau laikysis jūsų rankose. Panašius sprendimus naudoja rinkos lyderiai, įskaitant SONY ir kitas kompanijas. 

Tronsmart Bang Max

„Tronsmart Bang Max“ naudojimo įspūdžiai

Nešiojama kolonėlė „Tronsmart Bang Max“ veikia absoliučiai sklandžiai. Ją įjungus pirmą kartą, iškart yra aktyvuojamas „Bluetooth“ poravimo režimas. Telefono ekrane kolonėlė taip ir pavadinta: „Tronsmart Bang Max“. Paspaudus šį pavadinimą, iškart užmezgamas ryšys tarp telefono ir kolonėlės. 

Tronsmart Bang Max poravimas per Bluetooth

Suporavus įrenginius per „Bluetooth“, kolonėle galite naudotis iškart. Iš gamintojo „Tronsmart Bang Max“ atkeliavo su 90% įkrautu akumuliatoriumi.

Tiesa, detalesnėms valdymo galimybėms užtikrinti jums reikės iš programėlių parduotuvės parsisiųsti „Tronsmart“ programėlę. Čia galėsite telefono pagalba valdyti garsumo lygį, keisti garso šaltinį, o taip pat keisti garso efektus.

Beje, programėlėje galėsite keisti ir dažninę atkuriamo muzikinio signalo charakteristiką (vzdinamoji „Equalizer“ arba EQ funkcija). Norėdami, galėsite susikurti ir savo nuosavą režimą per „Customize“ skiltį. 

Na o per punktą „LED Modes“ galėsite nusistatyti sau priimtiną žemo dažnio garsiakalbiuose sumontuotų LED šviesų režimą. 

Tronsmart Bang Max programėlė Android aplinkoje

Įspūdžiai apie „Tronsmart Bang Max“ garso kokybę

Už tokią kainą „Bang Max“ siūlo įspūdingą savybių rinkinį. Visų pirma, tai yra trijų kanalų garsiakalbis, kuriame yra du 30 W žemų dažnių garsiakalbiai, du 25 W vidutinių dažnių garsiakalbiai, ir taip pat du 10 W aukštų dažnių garsiakalbiai.

Jei galios vis dar trūksta, pasinaudodami stereo bei transliavimo režimais, galite laisvai sujungti du, tris, keturis... ir net šimtą „Bang Max“ garsiakalbių, panašiai kaip tą galima padaryti naudojantis JBL „PartyBoost“ arba SONY „Party Connect“ technologijomis.

Klausymosi potyrius galite reguliuoti pasinaudodami EQ funkcija. 

Kaip tokių matmenų garsiakalbiui, „Tronsmart Bang Max“ išgauna labai malonų, kupiną stiprių žemų ir vidutinių dažnių garsą. Geriausiam efektui išgauti, kolonėlę laikykite atitraukę nuo sienos bent pusę metro, ir klausykitės bent iš poros metrų atstumo - tada bent jau mano ausiai garsas skambėjo tolygiausiai ir maksimaliai natūraliai.

Žinoma, reikia prisiminti, kad „Tronsmart Bang Max“ yra daugiau orientuotas į tuos naudotojus, kurie dažnai bendrauja su draugais, mėgaujasi išvykomis gamtoje, ir užsiima kitais panašiais hobiais kur nėra galimybės naudoti stacionarią muzikos aparatūrą arba kur tiesiog patogiau naudoti nuo elektros tinklo nepriklausančią garso aparatūrą su vidine baterija.

Žinoma, 2-3 kartus brangesni produktai sugebėtų konkuruoti garso kokybės, galingumo, ar kitų parametrų požiūriu, tačiau jų kainos segmentas be abejo būtų visai kitas. O tuo tarpu, „Tronsmart Bang Max“ mobilioji garso kolonėlė savo kainos kategorijoje lygių sau neturi. 

Jei sudomino, „Tronsmart Bang Max“ kolonėlę galite įsigyti iš internetinės parduotuvės „Geekbuying

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (1)