Už tokią kainą beveik tobulos belaidės ausinės? „Fantastiški žemi tonai“, labai geras skambėjimas, 3D garso technologija, ilgaamžė baterija, bet yra keli trūkumai („Bluedio T3 Plus“ apžvalga, Video)  ()

„Bluedio“ yra daugeliui puikiai žinoma kompanija, kuri gamina daugybę skirtingų belaidžių ausinių. Jos daugelį itin domina savo muzikos atkūrimo galimybėmis bei patrauklia kaina ir „Bluedio T3 Plus“ ausinės yra vienos iš geriausių nebrangių belaidžių ausinių rinkoje. Muzikos mėgėjai vardija jos privalumus: 3D garso technologija, kokybė, ilgaamžė baterija, puikus garsas ir taip toliau. Bet ar tikrai jos tokios geros ir neturi trūkumų? Geros, bet trūkumų yra. Apie viską detaliai ir pakalbėsime šioje apžvalgoje.


Šioje trečiosios kartos „Bludio Turbine“ ausinių apžvalgoje detaliai apžvelgsime belaidžių ausinių „Bluedio T3 Plus“ funkcijas, muzikos kokybę bei jų išvaizdą ir tvirtumą.

Viską detaliai išnagrinėsime ir pasižiūrėsime ar tikrai šios belaidės ausinės yra tokios geros kaip, kad kalba daugelis jas įsigijusių pirkėjų.

Norint suprasti, kuo šios ausinės tokios ypatingos, pirmiausia reikia įvertinti kainą. Paprastai šios ausinės be nuolaidų aliexpress.com kainuoja apie 70€, užtaikius ant tikrai gerų nuolaidų ir akcijų jas galima įsigyti už 40-50€, bet dar reikia žiūrėti siuntimo kainas.
Šiuo metu bene geriausią akciją šioms ausinėms siūlo Gearbest - čia su nuolaida jos kainuoja €44.67, į Lietuvą siunčiamos nemokamai registruotu paštu, tad esant mokesčiams, jie kompensuojami

Prieš pradėdamas detalią šių „Bluedio T3 Plus“ ausinių apžvalgą jos autorius teigia, kad jam labai patinka šios ausinės, jos turi daugybę privalumų ir žemų dažnių garsai yra geri, bet yra ir tam tikrų trūkumų. Tad apie viską iš eilės.

Pačioje pakuotėje be belaidžių „Bluedio T3 Plus“ ausinių dar gauname veliūrinį maišelį nešiotis ausinėms, microUSB laidą, kuriuo įkrausite ausines. Pilnai įkrauti ausines užtruks iki dviejų valandų. Taip pat pakuotėje yra ir laidas su standartiniu 3,5 mm kištuku, tad jas galima naudoti kaip ir įprastas laidines ausines.

Taip pat yra gerai ir tai, kad net jei ausinių baterija visiškai išsikrautų, tiesiog prijungus prie ausinių laidą su 3,5 mm kištuku ir jį įjungus prie bet kurio įrenginio galite toliau klausytis muzikos, žiūrėti filmus ar žaisti žaidimus.

Pilnai įkrautų ausinių baterijos energijos užteks 20 valandų, žinoma, viskas priklauso nuo to kokios muzikos ir kaip garsiai jos klausysitės.

„Bluedio T3 Plus“ palaiko „Bluetooth V4.1 + EDR“ ryšį ir veikia nutolus nuo įrenginio iki 10 metrų. Apžvalgos autorius teigia, kad jas suporuoti su kitais įrenginiais yra lengva ir tai padaroma greitai. Jis nepastebėjo, kad būtų kažkokių „Bluetooth“ ryšio sutrikimų, viskas veikė puikiai.

Malonu tai, kad su jomis galima priimti skambučius bei patiems paskambinti. Mikrofono kokybė yra gera, nors kažkuo ir neišsiskiria. Apžvalgos autorius teigia, kad jis skleidžia šiek tiek „metalinio garso“ kai kalbatės su žmonėmis, bet tai ką sakote, kiti puikiai girdi. Dėl to nėra jokių problemų – mikrofonas iš esmės yra geros kokybės.

Kalbant apie pačių „Bluedio T3 Plus“ ausinių pagaminimo kokybę ir vizualinį įspūdį, kompanija tikrai pasistengė, nes pirmasis įspūdis yra puikus.

Belaidžių „Bluedio T3 Plus“ ausinių muzikos kokybė

Tai yra ta sritis, kurioje nebrangios, puikiai atrodančios „Bluedio T3 Plus“ ausinės tiesiog švyti. Žemi tonai yra detalūs, stiprūs ir turtingi net ir  smulkiausiomis detalės – „jie tiesiog nuostabūs“.

Vidutiniai ir aukšti tonai dėmesio šiose „Bluedio T3 Plus“ ausinėse gavo mažiau. Apžvalgos autorius teigia, kad vidutiniai tonai yra šiek tiek pastumti į priekį, tad turint galvoje, kad jose yra tokie detalūs ir stiprūs žemi tonai, tai yra visai geras sprendimas. Bendrai garso kokybė yra gera, muzikos yra labai malonu klausytis net ir tuo metu, kai jos klausomasi tyliai.

Tai pasiekta dėl puikiai veikiančios aplinkos triukšmo slopinimo technologijos ir gerai priglundančių ausinių kaušelių, tad nebereikia didinti garso, kad galėtumėte maksimaliai mėgautis muzika.

.

Tad už tikrai žemą ausinių kainą gauname ausines, kurios užtikrina labai detalius žemus ir gerus aukštus tonus, net kai muzikos klausomasi ganėtinai tyliai.

Tik apžvalgos autorius pajuto tam tikrą ausų nuovargį, kai ilgesnį laiką klausėsi muzikos padidinęs garsą. Jei jis yra didesnis nei 75 %, po ilgesnio laiko ausys pavargsta. Tačiau tai jokia problema, tiesiog reikia sumažinti garsą.

 

Šios ausinės puikiai tinka klausytis pop, elektroninės muzikos, šokių, repo ir bet kurios kitos muzikos, kuri turi „gerą bitą“ – turtinga žemais tonais. Tada pajusite tikrą muzikos klausymo malonumą ir maksimaliai išnaudosite „Bluedio T3 Plus“ ausinių galimybes.

„Bluedio T3 Plus“ turi dar vieną privalumą, tai 3D režimą, kuris veikia su „Bluetooth“ ryšiu ir suteikia garsui daugiau detalumo.

Apžvalgos autorius teigia, kad šis režimas labiausiai praverčia žiūrint filmus bei žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Klausantis instrumentinės muzikos šis režimas taip pat gerai veikė, bet šiaip muzikos klausytis apžvalgos autoriui labiau patiko esant standartiniam režimui. Jam atrodo, kad tokiu atveju dainos yra detalesnės, bet čia žinoma viskas priklauso nuo nuotaikos ir kokios muzikos tuo metu yra klausomasi. Tad 3D režimas yra šauni funkcija, kuri kai kuriais momentais tikrai suteikia daug malonumo.

.

Šios ausinės yra tikrai puikaus dizaino ir atrodo gražiai, bet pakalbėkime ir apie tam tikrus trūkumus.

 

Pirmiausiai apžvalgos autorius pastebi, kad judinami ir sukiojami ausinių kaušeliai, o tiksliau jų metaliniai sujungimai, skleidžia šiek tiek erzinantį klinksėjimo garsą.

Taip pat apžvalgos autorius teigia, kad šios ausinės nėra „super patogios dėvėti“. Taip, jas yra malonu dėvėti, tačiau pastebi, kad po keletos valandų pradedamas jausti ausų diskomfortas. Šios ausinės gana stipriai priglunda ir praėjus ilgesniam laikui pradeda spausti ausis. Tą patį galima pasakyti ir apie ausinių lankelį, kurį po keletos valandų norisi kiek pakelti arba pakreipti į priekį ar atgal. Tad galbūt storesnis paminštinimas šiuo atveju būtų „Bluedio T3 Plus“ ausinėms ir nepakenkęs.

Žinoma, lankelį visada galima pasikelti aukščiau, nes tai užtikrina metalinė ir tvirta konstrukcija. Kalbant bendrai, apžvalgos autorius teigia, kad jas dėvėti yra malonu, o aplinkos triukšmo slopinimas šiose ausinėse yra nuostabus.

Tad jei dažnai būnate triukšmingoje aplinkoje ar norite ramiai pabūti, jos puikiai slopiną aplinkos triukšmą dar net kai nesiklausote muzikos. O kai įjungiama muzika, „Bluedio T3 Plus“ visiškai užblokuoja pašalinius aplinkos garsus. Tad tai puiki šių ausinių savybė, kuri tikrai daugeliui patiks.

Yra ir dar vienas keistokas trūkumas, kuri pastebės labai jautrios klausos žmonės - esant visiškai tylai, fone pasigirsta vos girdimas, tarsi silpnas šnypštimas. Klausantis muzikos ar kitaip naudojant ausines jo nėra, tačiau sustabdžius dainą, pereinant nuo vienos dainos prie kitos ar žaidimų metu esant visiškai tylai, tada įsiklausius, galima išgirsti tą silpną šnypštimo garsą. Nors jis yra vos girdimas, bet jei esate preciziškas tylai ir turite labai jautrią klausą, turėtumėte įvertinti, ar tai jums netrukdys. Tiesa, jautrios klausos neturintys žmonės šio tylaus šnypštimo iš vis negirdi, todėl tai labai subjektyvus dalykas ir apie jį užsimena gan retas naudotojas. 

.

Galutinis verdiktas

„Bluedio T3 Plus“ yra vienos perkamiausių belaidžių ausinių iš Kinijos - nežiūrint visų turimų trūkumų, už tokią kainą joms tiesiog nėra alternatyvų. Pavyzdžiui, tą rodo ir Gearbest parduotuvėje bendras 625 pirkėjų įvertinimų rodiklis - jie skiria 4.82 balus iš 5 galimų, o vertinimuose vyrauja 5 balai ir teigiami komentarai. 

Tad nors šios ausinės daugeliui žmonių bus puikus pasirinkimas, yra tam tikrų dalykų, kodėl jos nėra idealios - už tokią tikėtis idealių studijinių ausinių būtų tiesiog naivu. Pirmas dalykas apie kurį jau kalbėjome - tai ausinių kaušelių konstrukcijos keliamas klinksėjimo garsas. Jis šiek tiek erzina. Be to, dėvėjimo atžvilgiu šios ausinės šiek tiek spaudžia ausis ir prie to prisideda tas faktas, kad tai gana sunkokos ausinės. Jos visgi sveria 388 gramus, tad prie tokio svorio reikės priprasti.

Tačiau jei tai jums atrodo smulkmenos bei manote, kad belaidžių ausinių „Bluedio T3 Plus“ turimos funkcijos, kaip „Bluetooth“ ryšis, įdedama 32 GB talpos microSD atminties kortelė jūsų dainoms, galimybė ausines sulankstyti ir nešiotis su savimi, kokybiškas aplinkos triukšmo slopinimas, puiki muzikos kokybė su ypatingai detaliais žemais tonais ir kokybiškais vidutiniais ir aukštais tonais, tada „Bluedio T3 Plus“ yra puikus pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(8)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: