Akimirksniu nuima įtampą nuo sprando ir atpalaiduoja raumenis: 5 skirtingi režimai, 10 intensyvumo laipsnių ir viena gudrybė kaip paprasčiausiu būdu atnaujinti elektrodus („Levaran Mi Home“ TENS masažuoklio apžvalgų suvestinė, Video, 39 % nuolaida)  ()

Apžvalgininkai negaili gerų žodžių kokybiškai veikiančiam, kompaktiškam ir gerai atrodančiam „Levaran Mi Home“ TENS masažuokliui. Jie pripažįsta, kad tai gali būti puiki dovana artimiesiems ir pataria, kaip labai paprastu būdu atnaujinti masažuoklio elektrodų porą ir taip papildomai sutaupyti pinigų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-01 Akimirksniu nuima įtampą nuo sprando ir atpalaiduoja raumenis: 5 skirtingi režimai, 10 intensyvumo laipsnių ir viena gudrybė kaip paprasčiausiu būdu atnaujinti elektrodus („Levaran Mi Home“ TENS masažuoklio apžvalgų suvestinė, Video, 39 % nuolaida)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje „Levaran Mi Home“ TENS masažuoklio apžvalgų suvestinėje surasite koncentruotą informaciją, ką apie šį įrenginį kalba apžvalgininkai, kokius svarbiausius dalykus pastebi.

Apžvalgininkai patys detaliai išbandė šį TENS masažuoklį ir pateikia savo verdiktą.

Pakuotė, jos turinys, techniniai dalykai

  • Kompaktiškas mobilus masažuoklis atkeliauja tvarkingoje pakuotėje (0:40), kurioje yra ir pačio masažuoklio dėžutė. Apžvalgininkai pastebi, kad ji yra labai gražaus dizaino, su visa reikalinga informacija ir tikrai nebus gėda padovanoti tokį daiktą kitiems (0:50).
  • Pačioje pakuotėje yra USB kabelis skirtas įkrauti masažuokliui, pats masažuoklis, elektrodų pora, naudotojo instrukcija, specialus padėklas prie kurio priklijuojamas masažuoklis, kai baigia savo darbą ir nešiotis masažuoklį su savimi skirtas dėkliukas (1:20).
  • Verta paminėti, kad pakuotėje tėra USB laidas be kištuko į elektros lizdą. Tad šiuo atveju padės namuose turimas išmaniojo telefono įkroviklis (4:24). Žinoma, masažuoklį galima įkrauti tiesiog jį prijungus prie savo kompiuterio ar kito įrenginio, kuris turi USB jungtį (5:00).
  • „Levaran“ masažuoklis pilnai įkraunamas per 2,5-3 valandas ir jei bus kasdien naudojamas po 15 minučių (vienam masažo ciklui) jo užteks visai savaitei (5:28, 4:05).
  • Pats modulis, kuris ir duoda elektrinį impulsą, lengvai atsijungia nuo gelinių elektrodų (2:00). Tad belieka nuimti apsauginę dangą nuo elektrodo ir priklijuoti prie norimos kūno vietos (2:15), o baigus darbą, priklijuoti prie specialaus padėkliuko. Taip masažuoklio antialergiški (7:00) geliniai elektrodai išliks švarūs (2:29).
  • Masažuoklis yra labai kompaktiškas ir jį itin patogu gabentis kartu su savimi (2:24).

Valdymas ir testavimas

  • Masažuoklio modulio viršuje yra mygtukas, kurį paspaudus yra įjungiamas masažuoklis ir šiuo mygtuku yra keičiami masažavimo režimai. Apie tai informuoja šviesos diodas ir garsinis signalas (1:09).
  • Režimų iš viso yra 5: 1-asis režimas yra „automatinis“, 2-asis režimas yra „palaipsniui didėjantis“, 3-iasis režimas yra „pertraukiamas pulsavimas“, 4-asis režimas yra „stabili ir nuolatinė amplitudė“, 5-asis režimas yra „intensyvi terapija“ – tai masažas su stipriais impulsais (dažnumas koreguojamas) (2:56).
  • Na, o su „+“ ir „– “ mygtukais keičiamas masažavimo intensyvumas (1:41, 1:16). Taip pat reikia paminėti, kad masažuoklis pats išsijungia, kai nėra prilipęs prie kūno (2:59). Vienas masažavimo režimas trunka 15 minučių. Pasibaigus laikui, masažuoklis automatiškai nustoja dirbti (4:52).
  • Vizualiai gerai matyti, kaip masažuoklis dirba, nes iškart matyti susitraukinėjantys kūno raumenys (3:57, 6:00, 7:08, 8:47).
  • Žinoma, nereikėtų persistengti ir iškart nesirinkti pačius stipriausius masažavimo režimus. Apžvalgininkai pataria pradėti nuo lengviausių masažavimo režimų ir mažiausio intensyvumo (1:55, 1:46, 2:04). Reikia stebėti, kaip reaguoja kūnas ir konkrečios vietos į skirtingus režimus. Pavyzdžiui, trečiasis režimas stipriais sutraukia raumenį ir po kelių sekundžių jį atpalaiduoja (4:33), tad iš pradžių nereikėtų persistengti.

Svarbūs pastebėjimai ir patarimai

  • Kažkur po dviejų savaičių naudojimo, apžvalgininkas pastebi, kad elektrodai pradeda prasčiau prilipti prie odos (2:59), tačiau yra gana paprasta išeitis, kuri padės išspręsti šią problemą ir nereikės skubėti pirkti naujos elektrodų poros. Patarimas yra gana paprastas: tereikia nuo masažuoklio modulio nuimti elektrodų porą ir ją išplauti šiltu vandeniu. Tereikia minutės laiko plovimo ir elektrodų pora tampa, kaip nauja. Tad skubėti pirkti naujos elektrodų poros nereikia (3:10).
  • Kitas ažvalgininkas taip pat pastebi, kad elektrodai gan greitai išsipurvina ir sunkiau prilimpa prie odos (3:00), tad jis taip pat pataria šiuo elektrodus išplauti šiltu vandeniu su muilu ir jie vėl bus, kaip nauji.
  • Žinoma, elektrodai nėra amžini. Juos išplauti tikrai galima ir jų kokybė vėl gerokai pagerėja, tačiau viskas yra ribota. Šis apžvalgininkas teigia, kad elektrodų poros užtenka iki 60 ciklų ir tada jie jau praranda savo gerąsias savybes. Aišku, viskas priklauso ir nuo to, kaip ir kokios sąlygomis naudojamas masažuoklis. Jei „Levaran“ masažo įrenginys pritvirtinamas prie sprando ir dar atsigulama, tai toks elektrodų padėkliukas tarnaus dar ilgiau, o jei gana intensyviai su juo judama, žinoma, kad tarnavimo laikas sutrumpės ir reikės naujos elektrodų poros (6:45).

Išvados

  • Šios apžvalgos autorius teigia (argumentai pateikiami visoje apžvalgoje), kad daug dirba prie kompiuterio, tad jo darbas yra sėdimas ir išbandęs šį masažuoklį tikrai juo nenusivylė. Jis iškart daro teigiamą savo darbą ir nuima įtampą nuo sprando. Masažuoklis taip pat puikiai tiks tiems, kurie užsiima fizine veikla, sportu. Jis nuims raumenų įtampą ir juos atpalaiduos. „Paprastas ir lengvas valdymas, kokybiškas įrenginys ir viskas už labai žemą kainą.“
  • „Levaran Mi Home turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių (argumentai pateikiami visoje apžvalgoje). Jis darbuojasi puikiai, gerai atpalaiduoja bet kurios kūno vietos raumenis. Rekomenduoju neskubėti pirkti naujų elektrodų porų. Taip, po poros savaičių jie taip gerai nelimpa prie kūno, tačiau užteko juos išplauti paprastu šiltu vandeniu ir jie tapo kaip nauji.“
  • „Šis masažuoklis ir padeda ir nepadeda“,- teigia šios apžvalgos autorius, kuris savaitę laiko naudojosi šiuo masažuokliu (argumentai pateikiami visoje apžvalgoje). „Jei turite rimtų sveikatos problemų, kaip stuburo išvarža, jis tikrai nepagelbės, nors ir skausmą sumažins. Jis gerai veikia jei reikia nuimti raumenų skausmą ir juos atpalaiduoti.“ Apžvalgos autorius teigia, kad jam dažnai užspaudžia nervus sprande, nugaroje ar kojose ir 15 minučių su šiuo masažuokliu gerokai pagerina savijautą. Taip pat yra tokių režimų, kurie siunčia gana stiprų elektros signalą ir ne visoms kūno vietoms tai yra malonu, tad reikia asmeniškai nusistatyti tinkamą režimą. Nors gana greitai išsipurvina elektrodai, bet „juos tereikia išplauti ir jie vėl bus kaip nauji“.
  • „Levaran masažuoklis pirmiausiai tinka tiems, kurie turi problemų su sveikata, o jei kenkrečiai – turi sąnarių, raumenų ir panašių problemų (8:50). Taip pat tinka tiems, kurie sunkiai fiziškai dirba, kaip pavyzdžiui statybininkams. Žinoma ir tiems, kurių darbas yra sėdimas, kaip kad programuotojų. Tokie žmonės dažnai užsisėdi vienoje vietoje ir atsiranda nemalonūs pojučiai sprando srityje bei kraujotakos sutrikimai. Todėl masažuoti tokias kūno vietas yra tiesiog būtina ir netgi kiekvieną dieną. Šis prietaisas yra kruopščiai išbandytas ir jo naudojimas nesukelia jokio šalutinio poveikio. Iš principo šį Levaran masažuoklį galima naudoti ir vaikams, tačiau nelabai įsivaizduoju, kam jis sveikam ir judriam vaikui gali būti reikalingas. Levaran pirmiausiai yra skirtas suaugusiems žmonėms, kurie fiziškai sunkiai dirba ir tiems, kurių darbas yra sėdimas. O kadangi jis lengvai prisitvirtina prie bet kurios kūno vietos, jį galima naudoti bet kur ir bet kada.“

Speciali akcija ir kainos

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 15,82 eurai.
  • 39 % nuolaidą, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Maksimalus užsakymų skaičius iki 5 vienetų.
  • Papildomų elektrodų pora kainuoja 13,30€.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()