Nors stuburo išvaržos jis negydo, bet skausmą tikrai sumažina - puikus daikčiukas atpalaiduoti raumenis ir pagerinti savo savijautą („Levaran Mi Home“ apžvalgų reitingas, Video)  ()

Šiame apžvalgų reitinge surasite informaciją apie „Levaran Mi Home“ TENS masažuoklį - ką apie jį sako apžvalgininkai, kaip vertina, kokias geriausias ir blogiausias savybes pastebi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peržiūrėjome gausybę įvairių apžvalgų ir atrinkome pačias išsamiausias, kuriose šiame sąraše esantys daiktai yra apžvelgiame detaliausiai ir svarbiausia - objektyviausiai.

Primename, kad taip pat naudojame daiktų vertinimo sistemą. Kiekviena prekė gali gauti nuo 1 iki 5 balų. Kokio balo yra verta prekė nusprendžiame peržiūrėję bent 3-5 kokybiškas ir išsamias apžvalgas apie tą prekę ir įvertinę bendrą apžvalgininkų nuomonę. 

Kaip sudaromas apžvalgų reitingas ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

„Levaran Mi Home“ TENS masažuoklis

4,67 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras masažuoklis | 16,37 € 

5 balai. 2 apžvalgos:

Šios apžvalgos autorius teigia, kad daug dirba prie kompiuterio, tad jo darbas yra sėdimas ir išbandęs šį masažuoklį tikrai juo nenusivylė. Jis iškart daro teigiamą savo darbą ir nuima įtampą nuo sprando. Masažuoklis taip pat puikiai tiks tiems, kurie užsiima fizine veikla, sportu. Jis nuims raumenų įtampą ir juos atpalaiduos. Paprastas ir lengvas valdymas, kokybiškas įrenginys ir viskas už labai žemą kainą.

„Levaran Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. Jis darbuojasi puikiai, gerai atpalaiduoja bet kurios kūno vietos raumenis. Taip pat apžvalgos autorius rekomenduoja neskubėti pirkti naujų elektrodų porų. Taip, po poros savaičių jie taip gerai nelimpa prie kūno, tačiau užteko juos išplauti paprastu šiltu vandeniu ir apžvalgos autoriaus teigimu jie tapo kaip nauji.

4 balai. 1 apžvalga:

Šis masažuoklis ir padeda ir nepadeda, teigia šios apžvalgos autorius, kuris savaitę laiko naudojosi šiuo masažuokliu. Jei turite rimtų sveikatos problemų, kaip stuburo išvarža, jis tikrai nepagelbės, nors ir skausmą sumažins. Jis gerai veikia jei reikia nuimti raumenų skausmą ir juos atpalaiduoti. Apžvalgos autorius teigia, kad jam dažnai užspaudžia nervus sprande, nugaroje ar kojose ir 15 minučių su šiuo masažuokliu gerokai pagerina savijautą. Taip pat yra tokių režimų, kurie siunčia gana stiprų elektros signalą ir ne visoms kūno vietoms tai yra malonu, tad reikia asmeniškai nusistatyti tinkamą režimą. Gana greitai išsipurvina elektrodai, bet juos tereikia išplauti ir jie vėl kaip nauji.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balas. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Levaran Mi Home“ TENS masažuoklio apžvalgų:

Išsamus „Levaran Mi Home“ aprašymas:

Pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima: skelbiama 33% nuolaida itin gerai vertinamam „Leravan Mi Home“ TENS masažuokliui (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()