„Paskutinysis mano FM moduliatorius yra visiškas šlamštas, palyginus su ROIDMI S3 – jis viršijo visus mano lūkesčius tiek pagamino, tiek ir naudojimo atžvilgiais“. Įdomausi pirkėjų atsiliepimai apie populiarųjį „Xiaomi ROIDMI 3S“ (22 % nuolaida, Video)  (2)

„Xiaomi ROIDMI 3S“ yra išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas. Šis įrenginys yra universalus ir tinka visiems išmaniesiems telefonams, įkraunamiems per USB laidą, ir įvairių dydžių automobiliniams elektros lizdams. „Xiaomi ROIDMI 3S“ tinka tiek 12 V, tiek 24 V sistemoms. Pasižymi 95 % išmaniųjų įrenginių įkrovimo efektyvumu ir praneša jei atsiranda problemų su automobilio akumuliatoriumi. Ir jis viską atlieka kokybiškai? Štai kaip apie šį įrenginį atsiliepia pirkėjai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-09 „Paskutinysis mano FM moduliatorius yra visiškas šlamštas, palyginus su ROIDMI S3 – jis viršijo visus mano lūkesčius tiek pagamino, tiek ir naudojimo atžvilgiais“. Įdomausi pirkėjų atsiliepimai apie populiarųjį „Xiaomi ROIDMI 3S“ (22 % nuolaida, Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje „Xiaomi ROIDMI 3S“ atsiliepimų suvestinėje rasite koncentruotą informaciją ką kalba šį daugiafunkcį įrenginį įsigiję pirkėjai. Kas jiems patinka ir kokius dalykus pastebi.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti atsiliepimai iš vienų populiariausių internetinių parduotuvių - Gearbest.com ir Aliexpress.com.

Žinoma, atrinkta tik pati esmė ir naudingiausia informacija. Taip pat pateikti keli pažodiniai atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Xiaomi ROIDMI 3S“.

„ROIDMI 3S“ pagaminimo kokybė, techniniai dalykai, veikimas ir bendri pastebėjimai

  • Pirkėjai teigia, kad prekė iš Gearbest.com pristatoma labai greitai ir be jokių pažeidimų, nors jai tenka keliauti gana toli (Filipi Tonhon, Вячеслав).
  • „ROIDMI 3S“ vienu metu per dvigubą USB jungtį gali įkrauti du skirtingus prietaisus. Įėjimo įtampos yra 12-24 V, o išėjimo įtampa 5 V. Kiekvienam išėjimui tenka po 2,4 A srovės stiprumo, o maksimali suminė srovė apribota iki 3,4 A (YayaBZH, Gastão Botelho, Danilo, michail kir).
  • „Bluetooth“ ryšiu ir „Roidmi Life“ programėle yra suporuojami išmanieji įrenginiai ir „ROIDMI 3S“. Tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ įrenginiams (Paulo, E***z, Tiago).
  • Pirkėjai teigia, kad suporavus įrenginius reikės nustatyti tinkamus radijo imtuvo dažnius – diapazonas apima 87,5-108,0 MHz ir keičiamas kas 0,1 MHz. Vos tik „ROIDMI S3“ dažniai yra suderinami su radijo imtuvu, automobilio garso sistema pradeda groti muziką, kuri leidžiama išmaniajame įrenginyje (A***y, michail kir).
  • Jis veikia ir kaip FM radijo bandų moduliatorius, kuris leidžia išmaniojo telefono muzikos klausytis per automobilio garso įrangą. Signalas priimamas standartiniu radijo imtuvu ir užtikrinamas labai geros kokybės garsas (V***y, Istvan Jozsef, Jehú GM, Thorsten Kruse, Alberto).
  • Taip pat užtikrinamas automobilio akumuliatoriaus įkrovimo būsenos stebėjimas. Jeigu akumuliatoriaus įtampa pradeda „kvailioti“, „ROIDMI 3S“ pradeda mirksėti raudona šviesa ir programėlėje matomas tekstinis pranešimas. Taip pat girdimas ir garsinis signalas (sakire, michail kir, E***z).
  • Daugelis įsigijusių „ROIDMI 3S“ pabrėžia aukščiausią pagaminimo kokybę, lengvą valdymą, įrenginio tvirtumą, gražų dizainą ir puikų kainos bei kokybės santykį (Saulo Miguel, Berta Atilla, Marco Silva, Tiago, Alberto, Lukas, A***a).

Štai keletas „ROIDMI 3S“ įsigijusių pirkėjų atsiliepimų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus:

  • Forever.Fans – „Kaip visada puikus Xiaomi kompanijos dizainas, prieinama kaina ir tinka visiems automobiliams: 12-24 V įėjimo įtampai (mano automobilyje yra 24 V įtampa). Pats prietaisas yra labai paprastas ir kompaktiško dydžio, taip pat ir dėl pagaminimo kokybės jokių priekaištų – malonus laikyti rankoje. Dvigubas USB lizdas leidžia vienu metu įkrauti du telefonus ir galima per Bluetooth klausytis muzikos. Vienintelis minusiukas, kad nepalaiko laisvų rankų funkcijos, kurią turėjo ROIDMI 2S, tačiau visais kitais aspektai, tai puikus įrenginys.“
  • michail kir – „Puikus įrenginys su gausybe funkcijų. Pagamintas iš metalo bei tinka praktiškai visiems automobiliams. Suderinamas su iPhone, Samsung, Huawei bei kitais išmaniaisiais telefonais. Vienu metu galima klausytis muzikos ir įkrauti savo įrenginį, tereikia per Bluetooth susieti įrenginius ir viskas. Dvigubas USB prievadas su 5 V ir 2,4 A, tad galima iškart įkrauti du įrenginius, o maksimali suminė srovė iki 3,4 A. Jei automobilio akumuliatoriaus įtampa tampa nenormali, pradeda mirksėti ROIDMI S3 raudonas indikatorius, o telefone matomas tekstinis pranešimas ir garsinis signalas. Labai naudinga funkcija.“
  • Lins – „Puikus produktas už labai gerą kainą. Mažas ir kompaktiškas daikčiukas. Xiaomi sukūrė tikrai gerą įrenginį. Aš net nesitikėjau, kad jis užtikrins tokį gerą garsą. Paskutinysis mano FM moduliatorius yra visiškas šlamštas, palyginus su ROIDMI S3. Vienintelis trukūmas, kad girdimas šioks toks triukšmas, bet taip yra su visais FM moduliatoriais ir jums tiesiog reikia rasti tinkamą dažnį. Kita vertus, mano draugo automobilyje tokio trūkumo nėra ir garsas yra absoliučiai švarus.“
  • Rafael – „Man ypač patinka, kad juo taip paprasta naudotis. Taip pat ir kokybiškas pagaminimas yra didelis pliusas. Nepastebėjau jokių radijo trukdžių ir garsas yra švarus. Jis viršijo visus mano lūkesčius tiek pagamino, tiek ir naudojimo atžvilgiais. Aš jį įsigijau akcijos metu ir tikrai nesigailiu – dėl tokios kokybės negaila ir sumokėti kiek daugiau nei 12 eurų.“
  • Usman – „Vienas geriausių mano įsigytų produktų. Puiki pagaminimo kokybė, itin kokybiškos medžiagos ir labai gražus dizainas. Prekė labai kokybiškai supakuota ir naudotojo instrukcija aiški. Programėlė yra paprasta ir ja naudotis lengva . Greitas įrenginių įkrovimas, Buetooth ryšys stabilus, o FM moduliatorius veikia be priekaištų. Rekomenduoju visiems.“
  • Linas – „Dirba tikrai gerai, o ir garso trukdžių praktiškai nėra. Muzikos kokybė tarsi klausyčiausi CD disko. Nupirkau dar keletą ROIDMI S3 savo šeimos nariams ir draugams. Tikrai rekomenduoju.“

Trumpa ir konkreti „ROIDMI 3S“ apžvalga:

Kaina ir sąlygos

  • Gearbest  - 11,63 eurai ir tai yra viena žemiausių kainų.
  • 22 % nuolaida.
  • Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos tik 0,45 centus, tad galutinė kaina yra 12,08 eurai.
  • Aliexpress -  17,69 eurus.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(11)
(0)

Komentarai (2)