„Vaizdo įrašai tikrai yra labai geros kokybės ir stabilūs, bet ne viskas taip, kaip sako gamintojas“ („Xiaomi Youpin FIMI A3“ drono apžvalgų reitingas, Video)  ()

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie vos 560 gramų sveriantį, turintį 1080P kamerą, pritvirtintą prie 2 ašių mechaninės ir 3 ašių elektroninės stabilizavimo sistemos „Xiaomi Youpin FIMI A3“ droną. Tik ar viskas taip puiku ką sako gamintojas? Apžvalgininkai randa ir tam tikrų trūkumų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-12-26 „Vaizdo įrašai tikrai yra labai geros kokybės ir stabilūs, bet ne viskas taip, kaip sako gamintojas“ („Xiaomi Youpin FIMI A3“ drono apžvalgų reitingas, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Youpin FIMI A3“ apžvalgos

4,5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras dronas | 245,06 € 

Peržiūrėjome ir atrinkome tik pačias naujausias ir išsamiausias „Xiaomi Youpin FIMI A3“ apžvalgas. Šis įspūdingas ir nebrangus dronas jau dabar susilaukia nemažai dėmesio, tad pateikiame koncentruotą apžvalgininkų informaciją.

Primename, kad naudojame daiktų vertinimo sistemą. Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 2 apžvalgos:

  • Albert Kim – Šioje apžvalgoje yra išbandomas dronas, detaliai apžvelgiamos jo dalys, kaip jį surinkti, valdiklis ir jame esančios funkcijos bei nustatymai. „Šį droną surinkti yra labai paprasta. Man tai užtruko vos 10 minučių ir jau galėjau eiti į lauką ir jį išbandyti. Man labai patinka, kaip jis stabiliai skrenda, paprastas valdymas, o gimbalas darbuojasi tiesiog nuostabiai – droną verčiau judėti į visas puses, kračiau jį kaip reikiant, o vaizdas išliko stabilus. Labai kokybiškai dirba gimbalas, kurio net nekalibravau. Tiesiog surinkau droną, jį išėmęs iš dėžės ir iškart testavau. Pačio vaizdo kokybė yra gera, nors norėtųsi didesnio ryškumo. Tačiau teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad ir filmavau apniukusią, lietingą dieną. Bendrai, už tokią kainą gauname tikrai gerą droną, kuris savo dydžiu ir parametrais yra ganėtinai panašus į DJI Spark droną, tačiau pastarasis kainuoja kone dvigubai brangiau.“
  • MikeRC Channel – Pirmoje apžvalgos dalyje apžvalgininkas parodo kokioje pakuotėje atkeliauja dronas, apžvelgia jo charakteristikas ir padaro pirmuosius vaizdo įrašus. Antroje apžvalgos dalyje apžvalgininkas detaliai išbando skrydžių režimus ir kiek laiko darbuojasi baterija. „Dronas skraidė stabiliai ir yra lengvai valdomas. Jis iš viso skraidė 18 minučių ir nors baterijoje dar buvo šiek tiek likusios energijos, bet jis jau pradėjo ramiai leistis ant žemės. Taip, tai ne tos gamintojo žadėtosios 25 minutės, bet rezultatas vis tiek neblogas. Dronas skraidė vis tiek ilgiau nei labai panašus modelis, kaip DJI Spark, kurio baterija atlaiko apie 9 minutes.“

4 balai. 2 apžvalgos:

  • Quadcopter 101 – „Šis dronas turi daugybę privalumų. Labai tikslus GPS/GLONASS, kuris užtikrina sklandų drono sklandymą. Automatinis grįžimas namo ir nusileidimas davus tokią komandą arba praradus signalą su valdymo pulteliu. 1080p 30/25fps vaizdo įrašymas tiesiogiai į microSD kortelę. 2 ašių mechaninis kameros laikiklis ir 3 ašių elektroninis stabilizavimas užtikrina tolygų stabilų įrašą. Turi analoginį 5,8 Ghz FPV (first-person view), todėl net nereikia telefono ar WiFi, galima droną tiesiog valdyti su pakuotėje esančiu valdikliu. Labai geri skrydžio režimai, beje, valdiklyje yra antroji labai tiksli GPS sistema, todėl dronas geba puikiai sekti paskui mane. Tokia funkcija turbūt yra didžiausias šio drono privalumas, ypač atsižvelgiant į jo kainą. Turimos drono 2000 mAh talpos baterijos užtenka apie 15 minučių. Deja, bet yra ir trūkumų. 4K filmavimo šis dronas nepalaiko. Nors turėtų, bet praktiškai išsekus baterijai, dronas pats negrįžta namo, jis leidžiasi toje vietoje, kur tuo metu būna. Tad senkant baterijai laikykite droną arčiau savęs. Baterijos, kaip jau minėjau, užtenka 15 minučių skrydžiui, o ne 25 minutėms, kaip teigia gamintojas. Tad tokie būtų pagrindiniai pliusai ir minusai ir tik jums patiems lieka nuspręsti ar tai yra jūsų dronas.“
  • TheRcSaylors – Šioje apžvalgoje buvo ištestuotas drono skrydžio nuotolis, laikas, jo stabilizatorių veikimo kokybė ir kiti parametrai (čia pirmoji apžvalgininko apžvalga – techniniai drono dalykai, išėmimas iš pakuotės ir trumpas palyginimas su panašiais modeliais). „Įdomus dalykas, kad kai skrenda dronas ir filmuoja, jis gerai įrašo vaizdą į microSD kortelę, esančią pačiame drone, bet jei ši atminties kortelė yra valdiklyje, tada filmuojamas vaizdas neįrašomas. Kodėl? Tikrai nežinau, gal čia kokios programinės bėdos ir reikia atnaujinimo, kurio aš dar nedariau (šiame vaizdo įraše detaliai parodoma, kaip atnaujinti drono programinę įrangą aut. past.). Man patinka tai, kad šį droną galima valdyti ir be išmanaus telefono, o tiesiog su valdikliu ir ar net su FPV akiniais. Šią funkciją dar norėsiu išbandyti ateityje. Taip pat gerai, kad dronas turi įvairių skrydžio režimų, tad galima po truputi su juo susipažinti dar nepatyrusiems ir tikrai turės ką veikti tikri dronų valdymo profesionalai. Plius, turimas gimbalas veikia išties labai kokybiškai, vaizdo įrašai yra labai geros kokybės ir stabilūs. Visgi, man nepatinka drono skridimo laikas. Gamintojas teigia, jog jis yra 25 minutės, tačiau realiai siekia maksimaliai 15. O paspaudus droną, gerai jį pavaikius maksimaliu greičiu, siekia ir 11-12 minučių. Taip pat išsekus baterijai dronas negrįžta namo. Taip, valdiklis pradeda pypsėti, taip informuodamas, kad išseko baterija ir dronas gražiai bei ramiai nusileidžia ant žemės, bet namo negrįžta. Nepaisant šių trūkumų, tai yra geras ir kokybiškai pagamintas dronas, o atsižvelgiant į tokią kainą, tikrai vertas dėmesio.“

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Youpin FIMI A3“ drono apžvalgų:

Išsami techninė informacija apie „Xiaomi Youpin FIMI A3“:

Išskirtinis pasiūlymas iš „Xiaomi“: specialiai fotografijai ir videografijai iš oro skirtas naujos kartos dronas - 1080P kamera, stabilizuojantis gimbalas, 25 min. skrydžio, valdymas net už 1 km („Xiaomi Youpin FIMI A3“ kaina, Specifikacijos, Video, 33 % nuolaida)

Speciali akcija ir sąlygos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()