Beveik 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! Už mažiausią kainą masiškai lietuvių perkamamas „ILIFE H70“ rankinis siurblys: kuo jis ypatingas, pliusai, minusai ir kam labiausiai tinka („ILIFE H70“ apžvalga, 25 000 užsakymų, iš Lenkijos sandėlio, kuponas, žemiausios kainos papildymas 2021-08-27)  ()

„ILIFE H70“ belaidis, rankinis siurblys yra neįtikėtinai populiarus. Vos tik pasirodo Lenkijos sandėlyje, kone momentaliai visi vienetai išperkami. Juo ypač domisi lietuviai ir turime šimtus jų teigiamų atsiliepimų bei beveik tobulą įvertinimą. Kuo gi „ILIFE H70“ ypatingas, kokie jo pliusai, minusai ir kam jis tinka labiausiai? Apie viską šioje išsamioje apžvalgoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-08-27 Beveik 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! Už mažiausią kainą masiškai lietuvių perkamamas „ILIFE H70“ rankinis siurblys: kuo jis ypatingas, pliusai, minusai ir kam labiausiai tinka („ILIFE H70“ apžvalga, 25 000 užsakymų, iš Lenkijos sandėlio, kuponas, žemiausios kainos papildymas 2021-08-27)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ILIFE H70“ belaidis, rankinis dulkių siurblys:

  • Aliexpress98,59 € su PVM (papildymas 2021-08-27);
    • 52 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • mažiausia kaina, kai skaičiuojamas PVM;
    • akcija galioja iki 08-28 d. 10:00 val. Lietuvos laiku;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • AliExpress sutvarko visus mokesčius automatiškai.
    • Lietuvoje toks modelis kainuoja net 169 eurus.

„ILIFE H70“ yra labai populiarus belaidis, rankinis dulkių siurblys Aliexpress. Kai pirmą kartą skelbėme šią apžvalgą, o tai buvo dar 2020-ųjų rugpjūčio 5 dieną, tai tąkart turėjome beveik 2000 užsakymų, 1000 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Dabar, praėjus metams laiko, turime arti 25 000 užsakymų, 11 000 atsiliepimų ir vis dar tą patį ypatingai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Įspūdinga statistika ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje.

Ir „ILIFE H70“ yra itin populiarus bei puikiai vertinamas pirkėjų iš Lietuvos - jų pirmuosius atsiliepimus rasite čia.

O ką gi apie „ILIFE H70“ siurblį sako apžvalgininkai? Šioje apžvalgoje sužinosime apie visus „ILIFE H70“ pliusus, minusus ir kam jis tinka labiausiai.

„Aš ILIFE H70 belaidžiu dulkių siurbliu naudojuosi savaitę laiko. Tą dariau labai aktyviai ir jau galiu įvardyti pagrindinius ILIFE H70 pliusus bei minusus. Tad pradėkime nuo pliusų.“

„ILIFE H70“ privalumai

Kaina. Aš už jį sumokėjau mažiau nei 100 eurų. Dabar jis – apžvalgos skelbimo metu aut. past. – kainuoja 115 eurų, tačiau net ir tiek kainuodamas ILIFE H70 yra puikus pasirinkimas. Vis tiek už tokią kainą nieko geriau šiuo metu nerasite. Ir štai kodėl.

Labai geras siurbimas. Pagrindinę funkciją – kokybišką siurbimą – jis užtikrina gerai. ILIFE H70 palaiko du siurbimo režimus ir jau pirmojo dažnu atveju užtenka, kad surinkčiau atliekas. Jei jo neužtenka, įjungiu antrąjį, galingesnį režimą ir tada siurblys surenka likusias atliekas.

Motorizuota galva. Man ji labai patinka. Ji yra itin manevringa ir norint išsiurbliuoti grindis virtuvėje ar po spintele – su tokia siurbimo galva tą padaryti yra tikras malonumas. Jau po 5 minučių suprasite, koks tokio manevringumo privalumas.

LED šviestukai. Dar jos priekyje turime LED šviestukus, kurie man iš pradžių pasirodė nereikalingi, tačiau kai tik pabandžiau dulkes susiurbti tamsioje kambario vietoje – iškart supratau jos privalumus.

Tie LED‘ai šviečia tiesiai į ant grindų gulinčias atliekas ir taip labai gerai matyti, kur reikia siurbliuoti. Kad ir kaip ryškiai šviestų kambario lempa, taip gerai ant grindų esančių atliekų nematyti, palyginus su ILIFE H70 LED‘ais.“

Labai gera kitų priedų kokybė. Pagrindinis vamzdis yra pagamintas iš tvirto aliuminio, jo paviršius nesibraižo. Pakuotėje yra ir dar papildomi priedai, kuriais patogu naudotis esant kitoms aplinkybėms – štai, kad ir siurbliuojant automobilio saloną.

Be to, pakuotėje turime ir dar vieną volelį. Jis pritvirtinamas prie motorizuotos siurbimo galvos ir yra skirtas valyti kiliminei dangai. Bėda tik ta, kad šis volelis  renka plaukus. Jei kas nors namuose turi ilgus plaukus, tai šis volelis jais apsivelia.

Iš kitos pusės, gamintojas apie tai pagalvojo ir pakuotėje yra specialiai tam skirtas kabliukas su pritvirtintu peiliu. Šiuo įrankiu nupjaunami tie surinkti plaukai.“

„Taip pat pažymiu, kad volelis renka tik ilgus plaukus. Jei namuose turite kačių ar šunų, tai jų šerių šis volelis nerenka. Be to, tik kiliminei dangai skirtas volelis renka ilgus plaukus. Grindims skirtas – to nedaro.

Labai paprastas volelių pakeitimas. Čia viskas daugiau nei paprasta. Vos keli paprasti veiksmai ir vietoje grindims skirto volelio – uždedu kiliminei dangai skirtą (3:29 min.).

Triukšmo lygis. Čia negaliu taip jau drąsiai teigti, ar labai siurblys triukšmingas, ar ne. Jau reikia spręsti kiekvienam asmeniškai. Tiesiog pasiklausykite, kaip dirba įjungus 1-ąjį režimą (3:55 min.) ir 2-ąjį (4:07 min.). Asmeniškai manau, kad dirba ganėtinai tyliai ir tas jo skleidžiamas garsas nėra šaižus, kas turbūt dar svarbiau.

Filtras plaunamas. Pakuotėje taip pat turime dar vieną atsarginį filtrą ir čia labai svarbu, kad gerai išplautumėte filtrą, kad jame neliktų dulkių. Kitu atveju, laikui bėgant jis praras savo naudingas savybes. Ir žinoma, filtrą būtina gerai išdžiovinti, prieš jį vėl įdedant į siurblį.“

Baterija. Ji atidirba 40 minučių. Tiek, kiek ir žada gamintojas. Čia tuo atveju, kai pasirenkamas pirmas siurbimo režimas. Esant galingesniam – 15 min.

Įkraunama taip pat per tiek laiko, kiek ir tvirtina gamintojas – 5 val. Pirmą kartą bateriją reikia krauti bent 6 valandas, kad ji pilnai būtų įkrauta, o paskui jau užtenka po 5 val.

Baterija yra išimama, kas yra patogu.

Siurblio valdymas. Yra pagrindinis mygtukas, kuriuo įjungiamas/išjungiamas siurblys. O ant jo korpuso viršaus yra siurbimo režimų pasirinkimo mygtukas. Patogus valdymas (5:45 min.).“

„ILIFE H70“ trūkumai

Atliekų dėžutė. Nors ją ištuštinti yra labai patogu, tačiau pati atliekų dėžutė nuo siurblio nenusiima ir yra nepatogu išvalyti jos dangtelį. Viduje esantys filtrai išsiima ir juos galime patogiai išplauti, tačiau pati atliekų dėžutė yra integruota pačiame siurblyje.

Įjungimo/išjungimo mygtukas. Jis yra geras ir įjungus siurblį, nereikia nuolat laikyti nuspaudus to mygtuko. Siurblys pats dirba. Tai yra didelis pliusas. Visgi, čia tos vietos mano rankai yra mažai ir siurbimo metu kartais netyčia paspaudžiu tą mygtuką ir taip išjungiu siurblį. Menka bėda, bet visgi tam tikras minusas.“

Kilimams skirtas volelis. Kaip jau minėjau, jis apsivelia ilgais plaukais. Na, bet čia jau nieko nepadarysi ir tie, kurių namuose yra žmonių su ilgais plaukais, šis volelis laikas nuo laiko tais plaukais apsivels ir teks pasinaudoti pakuotėje esančiu peiliu.

Nėra kur dėti priedų. Deja, bet jokios priedų laikymo stotelės čia neturime. Būtų labai šaunu, kad prie sienos galėčiau pritvirtinęs laikyti ne tik patį siurblį, bet ir šalia jo šiuos keičiamus priedus. Dabar juos ir įkroviklį laikau tam skirtoje dėžutėje.“

Siurblio laikymo stotelė. Su ja viskas gerai. Siurblį prie sienos laiko tvirtai. Tačiau norėčiau, kad joje būtų ir siurblio įkrovimo galimybė. Tarkime, pakabinau siurblį ir automatiškai pradedama įkrauti jo baterija. Dabar to nėra ir jei norėsite įkrauti pakabintą siurblį, reikės prie jo prijungti įkroviklį ir, kad šalia būtų rozetė.“

Galutinis verdiktas

„Apibendrinus, ILIFE H70 belaidis siurblys man patiko. Net ir įvardyti mano pastebėti minusai nėra kritiniai. Didžioji jų dalis yra mano pageidavimai, ką dar galėtų turėti belaidis dulkių siurblys. Ir atsižvelgiant į tokią žemą ILIFE H70 kainą – aš jam atleidžiu viską.

Taip pat noriu pastebėti, kad ILIFE H70 nepakeis jūsų laidinio dulkių siurblio. Na, nebent jūs naudojate kokį visai pigų ir paprastą įrenginį. Aš turiu LG kompanijos laidinį siurblį ir jis iš kiliminės dangos geriau surenka atliekas. Ypač tas smulkiausias – iš giliausių kilimo sluoksnių.

ILIFE H70 yra galingas, jo siurbimo galios užtenka išvalyti paviršinius kilimų sluoksnių, bet ne pačius giliausius. Iš esmės ILIFE H70 yra labai geras siurblys valyti ploniems kilimėliams ir kietoms grindims. Čia jis dirba puikiai ir dėl to aš jį galiu drąsiai rekomenduoti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: