Mano savaitė su „Samsung Galaxy Tab S“: maloniausia naudojant šią planšetę – tai greitis ir stabilumas  (6)

Pirmasis įspūdis – WOW! Jis ne tik lengvas, bet ir plonas! Ploniausias iš visų iki šiol laikytų rankose planšetinių kompiuterių. Dizainas paliko gerą įspūdį, jaučiama aukšta medžiagų kokybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsijungus planšetę, sužavėjo Super AMOLED ekrano raiška – neįtikėtinai ryškios natūralios spalvos. Atidarius nuotraukas Dropbox‘e (fotografuotas fotoaparatu) peržiūrai, likom nustebinti – Super AMOLED ekranas perteikė žymiai raiškesnį vaizdą, lyginant su tuo, ką matėme žiūrėdami nuotraukas per nešiojamą kompiuterį. Nuotraukos atrodė natūraliau, kokybiškiau, tiesiog gyvesnės. Planšetės fotografavimo galimybės taip pat paliko gerą įspūdį: nuotraukų kokybė nenusileidžia fotoaparatu darytoms nuotraukoms. Ypač nustebino planšetės fotoaparato galimybės fotografuojant prietemoje, esant mažam apšvietimui. Pasirinkus fotografavimo režimą DSR, spalvos nuotraukose buvo dar ryškesnės, nei įprastai. Labiausiai patiko panoraminio vaizdo režimas, yra galimybė fotografuoti, kad ir 360 laipsnių kampu.

Pro akis nepraslydo Smart remote funkcija – televizoriaus nuotolinio valdymo pultelis. Smagu, kad nereikalingas nei internetas, nei vietinis ryšio tinklas – viskas valdoma infraraudonaisiais spinduliais. Tai suteikia galimybę ne tik vadyti televizorių, jį išjungti, bet ir įjungti.

Energijos taupymo režimas – tai dar vienas nuostabus režimas. Naudojant šį režimą per beveik 3 valandas, akumuliatoriaus sunaudojau tik 1%. Puiki išeitis, kai žinote, kad pakrovėjo dar ilgai negalėsite pasiekti, o planšete reikia naudotis dabar.

Kadangi testuotoje planšetėje nebuvo galimybės naudotis mobiliuoju internetu, teko pagudrauti. Būdami namuose susidėliojome maršrutą žemėlapio programėlėje ir jį išsisaugojome. Tokiu būdu kelionėje galėjome naudotis navigacijos teikiamais privalumais.

Labai patiko dviejų langų funkcija. Naudojantis šia funkcija buvo labai patogu vienu metu naršyti internete ir bendrauti su draugais socialiniame tinkle.

Dar viena puiki funkcija – „scroll“, esanti dešiniajame ekrano krašte. Tai padeda greitai ir patogiai judėti po katalogą. Vienu judesiu galima nukeliauti į katalogo viršų ar apačią, nebraukant per ekraną keliolika kartų.

Svarbiausia ir maloniausia naudojant šią planšetę – tai greitis ir stabilumas. Per visą savaitę nepastebėjome jokio stabilumo sutrikimo ar „pakibimo“. Net įsijungus žaidimą NBA 2k14 ir nustačius aukščiausius grafikos parametrus – žaidimas veikė be priekaištų. O ekrano perteikiama žaidimo raiška nė kiek nenusileidžia žaidimo konsolėms. Vienas malonumas!

Reziumė. „Samsung Galaxy Tab S“ – nuostabus planšetinis kompiuteris. Lengvas, plonas, greitas ir patikimas. Patogus naudotis ne tik namuose, bet ir keliaujant.

Dėkojame už suteiktą galimybę iš arčiau susipažinti su „Samsung Galaxy Tab S“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Justinas Ašmontas
(102)
(31)
(71)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: