Mano savaitė su „Samsung Galaxy Tab S“: planšetė – mano kulinarinio gyvenimo palydovė  (10)

Gyvendama itin intensyvų ir turiningą gyvenimą, turiu pasirinkti pačią tinkamiausią technologinę priemonę - tiek darbui, tiek laisvalaikiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Esu kulinarijos studijos ČIOP ČIOP vadovė, tinklaraščio www.dervynas.lt autorė. Mano darbas ir laisvalaikis glaudžiai siejasi - renginių organizavimas darbo metu ir dalyvavimas juose po darbo; kulinariniai projektai darbo metu ir kulinarinių naujienų sekimas laisvalaikiu; bendravimas su įvairių tautybių šefais darbo metu ir bendro židinio dalybos su „asmeniniu“ šefu; viešos komunikacijos palaikymas darbo metu ir asmeninio „blog'o“ rašymas; vadovavimas dinamiškai ir kaskart vis su naujais iššūkiais susiduriančiai studijai darbo metu ir toks pat dinamiškas ir spartus gyvenimo tempas.

Šie visi dalykai reikalauja sparčiai veikti, visada būti pasiekiamai ir vykdyti vizualiai įdomią bei turiningą komunikaciją. Samsung Galaxy Tab S planšetė man pasirodė pati tinkamiausia priemonė ir pagalbininkė visose situacijose:

  • Gmail, Google Drive, Facebook, Instagram, Twitter, žinoma, MC word, Dropbox ir pan. - reikalingiausia, ko reikia darbui;
  • Pinterest, įvairūs receptų apps'ai, žurnalai ir knygos bei patogus jų skaitymas - svarbiausia, ko reikia laisvalaikiui;
  • ir, žinoma, nuotraukos. Bei daugiau interpretuoti leidžiančios nuotraukų programos suteikia galimybę įamžinti įdomias darbo ir laisvalaikio akimirkas.

Dizainas ir techninė pusė? Gyvenime vadovaujuosi taisykle, jog daiktai turi būti gražūs, patogūs, kokybiški ir nekelti jokių papildomų problemų. Galaxy Tab S planšetė taip gerai „įsipaišė“ į mano kasdienybę, jog suvokiau, kad prie jos dizaino ir techninės pusės net nėra ko kabinėtis. Energijos, net jos netaupant, pakako ilgam, net nuolat naudodama planšetę, nesusidūriau su „išsikrovimo“ problema. Pasirinkusi stilingą įdėklą, Samsung planšetė tik papildė rudenišką aprangos ir aksesuarų stilių.

Tikrai buvau patenkinta ir rekomenduočiau Samsung planšetę kitiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Urtė Mikelevičiūtė
(1)
(43)
(-42)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: