Mano savaitė su „Samsung Galaxy Tab S“: planšetė, gelbstinti visose veiklose (Video)  (7)

Kadangi turiu daug įvairios veiklos – esu sportininkas, verslininkas, muzikantas, prekių ženklų „MPP Clothing“ ir „Muscleshop.lt“ kūrėjas – džiugu, jog „Samsung Galaxy Tab S“ planšetė pravertė visose šiose sferose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sportuojant, atliekant kardio pratimus, tai yra, minant dviratį ar einant bėgtakiu, treniruotė mažiau prailgsta, kai tuo pat metu planšetėje galima žiūrėti įvairius video įrašus. Beje, ir sporto krepšyje planšetei visada yra vietos – ją lengva ir patogu transportuoti. Pastebėjau, kad tikrai dažnai planšetės yra naudojamos ir versle. Man ji labiausiai pravertė susitikimuose, verslo partneriams pristatinėjant projektų idėjas. Supratau, jog su „Galaxy Tab S“ daug lengviau ir patogiau vizualizuoti idėjas bei jas pristatyti. Šią planšetę išbandžiau ir savo įrašų studijoje „City sound“. Pastebėjau, jog dainos tekstą iš planšetės skaityti daug patogiau nei iš lapo. Visų pirma, nereikia ieškoti spausdintuvo. Visų antra, ji lengva, todėl rankose šį prietaisą laikyti nesunku net ir repuojant. Žemiau galite matyti, kaip savo įrašų studijoje „City sound“ naudojau planšetę teksto skaitymui.

Dar vienas malonus dalykas yra tas, jog planšetėje patogu užsirašyti ir dainų tekstus. Kilus naujoms mintims, ji visada po ranka ir aš iš karto galiu užfiksuoti žodžius, idėjas, gimstančias skirtingose vietose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Ironvytas
(2)
(61)
(-59)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: