Balut – patiekalas, kurį išbando tik drąsiausi (Video) (2)

2015-04-08

Veikiausiai manote, kad filipiniečių virtuvę labiausiai atspindi ryžių, žuvies patiekalai, esantys kažkur tarp ispaniško, amerikietiško ir kinų meniu? Iš dalies, tai tiesa. Tačiau ši pietryčių Azijos šalis vis garsiau siejama ir su vienu konkrečiu, ganėtinai ekstremaliu patiekalu – Balut.

Balut yra ančių kiaušiniai, kurie buvo pradėti perėti prieš vaisiui subręstant, o tada – išverdami! Tokią jų išvaizdą padaro nebaigti auginti kaulai.

Šį itin keistą patiekalą galima rasti ir Niujorke. Prestižinio leidinio „The business insider“ žurnalistai nusprendė jo paragauti ir pasidalinti savo patirtimi.

Išdrįstumėte?

Aut. teisės: delfi.lt

(8)
(1)
(7)

Komentarai (2)